Bis: - Mitt største øyeblikk så langt

Det er ett øyeblikk mot Kristiansund Bismar Acosta aldri kommer til å glemme.

Annonse:

Mandag var det nøyaktig ett år siden Bismar Acosta ble matchvinner mot Kristiansund på Stadion. Scoringen kom i det 97. spilleminutt, og sendte Stadion til himmels i en ekstatisk lykkerus. 

I morgen møtes lagene igjen. Samme sted, på nesten samme dato som året før 1-0-seieren. Og Bismar Acosta ser gjerne tilbake på øyeblikket der han scoret det omtalte målet.

- Det er uten tvil mitt største øyeblikk så langt i Brann-karrieren. 

- Det var en utrolig følelse å se ballen gå i nettet. Lykkefølelse, rett og slett, med alle lagkameratene mine som kom løpende og feiret sammen meg, forteller costarikaneren smilende.

Gjenopplev kampen i videoen under:

Etter å ha sett scoringen og jubelen på nytt, er Acosta rask til å påpeke at dette for lengst er historie. Nå ser han fremover og minner om viktigheten av å komme på vinnersporet etter et tap og en uavgjort i sesonginnledningen. 

- Nå er det ny kamp, en virkelig tøff en. Vi må være svært konsentrerte og forberedt. Viktig å få en seier nå, minner han om.

Tett kampprogram

Acosta spiller gjerne kamp både søndag, onsdag og lørdag, slik programmet er denne uken. Men han påpeker også behovet for at hele troppen er klar til å bidra:

- Nå må alle være klare. Vi trenger hele troppen når kampene kommer så tett. Jeg vil gjerne spille hele veien, men vi får se hva treneren beslutter, sier kraftkaren i midtforsvaret.

Brann - Kristiansund spilles på Stadion onsdag 10. april klokken 18.30. Deretter venter Viking i Stavanger på lørdag klokken 20.00.

Kjøp billetter

Annonse fra Eliteserien: