Billettsalget til søndagens cupkamp er satt på vent

Værmeldingen for de kommende dagene gjør at det er usikkert om søndagens cupkamp mot Haugesund kan spilles på Stadion. Derfor er billettsalget nå satt på vent.

Annonse:
  • Arkivfoto: Marius Simensen/Bildebyrån.

– Det er meldt minusgrader hele uken, og til helgen kan det også komme snø. Det gjør at vi ennå ikke er sikre på om cupkampen mot Haugesund kan spilles på Brann Stadion, eller om den må flyttes til Åsane Arena, sier daglig leder i Brann, Christian Kalvenes.

Forhåndssalget til kampen er allerede på godt over 3000 billetter, og kapasiteten på Åsane Arena er 3300 sitteplasser. Dermed er billettsalget nå stoppet.

– Vi vet at det er mange som kjøper billett i dagene like før kampstart, og det er beklagelig for dem at det nå ikke er mulig å kjøpe billett. Men det er mange som allerede har kjøpt billett, og før vi har full oversikt over hvor kampen spilles og hvor mange plasser vi har kan vi ikke selge flere billetter på nåværende tidspunkt, sier Kalvenes.

Brann vil melde ut på brann.no og i sosiale medier så snart det er avgjort hvor kampen på søndag skal spilles. Om den flyttes til Åsane Arena vil alle som allerede har kjøpt billett få nye plasser på Åsane Arena. Er det flere ledige plasser etter at alle som har forhåndskjøpt billett har fått nye plasser vil det åpnes opp for et restesalg av de resterende plassene.

Annonse fra Eliteserien: