Billettsalget til august-kampene har startet

August blir en hektisk måned for OBOS-ligalederne. Nå er billettsalget til alle kampene i gang.

Annonse:

"Hver gang høstmørket kommer til Bergen", sang Ove Thue. I år kom høstmørket alt for tidlig i form av et elendig vær, men heldigvis betyr det at man snart får se flomlysene over Staddaen igjen. Med halvtårspartoutkort får du hele syv kamper til prisen av fem. Fra 850kr for voksne og 500kr for barn. Kjøp her.

Klassikeren Brann – Start torsdag 4. august kl. 18.00

Først ut er Start hjemme torsdag 4. august. Er du en av de som holder fortet på jobben mens de andre er på ferie? Da er dette en perfekt dag for å ta med seg de trøtte kollegaene dine på kamp. Puben i Frydenbø åpner kl. 16.00. Puben i SPV-tribunen åpner som vanlig en time før kamp. Start er sikkert klar for revansje etter å ha blitt slått 2-0 i begynnelsen av juli. 

Billettene til Brann-Start kjøper du her.

Er du keen på en skikkelig afterwork med restaurantplass, tilgang på bar og gode plasser? Da sender du en e-post til Monica her.

Brann – Raufoss søndag 14. august kl. 18.00

Da er vel ferien så godt som over? Raufoss, som vi slo 5–0 borte kommer til Brann Stadion søndagen før skolen starter igjen.

Siden mange idrettslag, foreninger og skoleklasser har sendt oss e-poster om at dette er en perfekt kamp for å samle troppene før hverdagen setter inn igjen så har vi åpnet opp for gruppetilbud.

50kr for barn og 100kr for voksne. Send en e-post til [email protected] med antall voksne og barn for å bestille. Vi sender deg en reservasjon i retur som du betaler med kort eller vipps.

Billetter til Brann-Raufoss kjøper du her

Toppkampen Brann–Ranheim mandag 29. august kl. 18.00

Joda, vi vet at mandager etter ferien er tunge. Kanskje ikke like tunge som de i januar. Da har man jo ikke Brann-kamper å gå på. Ta med deg naboer, kollegaer og grandtanter på kamp.

Ranheim seiler opp som en opprykkskandidat og i skrivende stund ligger de på andreplass i OBOS-ligaen. Sammen med oss og Stabæk har de tapt færrest kamper så langt, men kampprogrammet er tett så det kan fort endre seg. Vi slo de som kjent 4-0 i snøkavet i Trondheim tidligere i år.

Billetter til Brann-Ranheim kjøper du her

Som mot Start er dette en god anledning til afterwork. Send gjerne e-post til Monica her for spørsmål om restaurantplass.

Også til denne kampen er det spørsmål om gruppebilletter for de lagene som ikke klarte å samle seg før skolen startet. Vi kjører derfor et gruppetilbud også til denne kampen.

Vi gjentar: 50kr for barn og 100kr for voksne. Send en e-post til [email protected] med antall voksne og barn for å bestille. Vi sender deg en reservasjon i retur som du betaler med kort eller vipps.

Kom på Stadion - det er nå det skjer!

Annonse fra Eliteserien: