Billettinformasjon Barcelona-kampene

Tirsdag ble det klart at Brann trakk Barcelona i kvartfinalen i Women's Champions League. Det er en enorm etterspørsel etter billetter, både til borte- og hjemmekampen. Her følger foreløpig informasjon.

Annonse:
  • Foto: Bjørn Erik Nesse, Digitalsport

Hjemmekampen spilles onsdag 20. mars kl. 21.00 på Åsane arena. Som kjent er det bare ca. 3500 plasser tilgjengelig. I dette tallet har UEFA og bortelaget også krav på sin del som er ca. 500 plasser. Pr. i dag vet man ikke hvor mange av disse plassene som vil bli benyttet.

De som prioriteres først er de som har partoutkort til Brann kvinner sine kamper i Toppserien 2024. Hvis du ikke har kjøpt partoutkort så kan du gjøre det her.

De med partoutkort vil motta en e-post onsdag 14. februar med en frist på å hente ut billetter til fredag 16. februar kl. 12.00. Det er 1 billett pr. partoutkort. Når forhåndssalget er avsluttet har vi en bedre oversikt over tilgjengelige billetter og vil etter planen legge resterende ut for salg tirsdag 20. februar.

Det er kult at mange idrettslag ønsker å se kampen på Åsane arena. Men siden det er begrenset antall billetter er det vanskelig å kunne tilby gruppetilbud til alle. Registrer ditt idrettslag her, så trekker vi ut noen som får tilbudet. Beklager at vi ikke kan gi alle muligheten!

Det kommer mange spørsmål på e-post, chatbot og telefon ang. disse kampene og klarer ikke å svare alle. Ber om at dere følger med på informasjon på brann.no da det vil komme informasjon her.

Bortebilletter til kampen i Barcelona

Bortekampen spilles torsdag 28. mars kl. 18.45 på Estadi Johann Cruyff i Barcelona. Merk at dette er Skjærtorsdag. Det er 300 bortebilletter tilgjengelig for oss. 

Vi trenger derfor å vite hvor mange som har planer om å dra. Registrer deg i dette skjemaet med ønske om antall billetter. Vi garanterer altså ikke at du får billett selv om du registrerer deg, men det vil hjelpe oss i en evt. fordeling av billettene når den tid kommer.

Takk for tålmodigheten! Vi lover å gjøre det vi kan!

Annonse fra Eliteserien: