Beste pris på partoutkort ut året

Som en førjulsgave utvider vi fristen for å sikre seg fast plass på Stadion til vår beste pris, frem til nyttår.

Annonse:

Partoutkortsalgt for 2020-sesongen er godt i gang, og mange har enten fornyet eller kjøpt partoutkort. Vår rabatterte pris på partoutkort varer vanligvis til siste serierunde, og årets frist for beste pris gikk egentlig ut 1. desember.

Siden det nærmer seg jul ønsker vi å gi flere muligheten for å kjøpe fast plass på tribunen i 2020 til vår beste pris fram til midnatt på nyttårsaften. 

Priseksempler Partoutkort 2020

NB: Priseksemplene gjelder frem til 31.12.19 og ikke til 01.12.19 som det står på bildet over. 

Slik fornyer du partoutkortet digitalt

  1. Dersom du har hatt partoutkort inneværende år skal du ha fått tilsendt en SMS og en e-post med en egen lenke du må benytte for fornyelse. 

  2. Klikke på lenken og følge de enkle stegene for å fornye partoutkortet ditt.

Har du ikke fått SMS eller e-post så send en melding til [email protected] så sender vi den til deg. 

Trenger du mer informasjon om partoutkort? Du finner alt du trenger å vite her.

Sitter du på Frydenbø-, Fjordkraft- eller BOB-tribunen vil vi holde av setet ditt frem til 31. desember. Dersom du ikke har fornyet innen da vil vi fristille plassen din. Dersom du sitter på Sparebanken Vest-tribunen har du frist for fornyelse frem til 31. januar og garantert billett til en eventuell cupfinale.

Har du funnet et nytt sete du heller ønsker, så velger du den plassen og betaler for den fremfor å fornye eksisterende sete. 

Utsette betaling?

Vi har stor forståelse for at kjøp av partoutkort kan påvirke privatøkonomien i stor grad. Vil tilbyr derfor muligheten til å søke om betalingsutsettelse frem til 20. februar 2020 dersom man forplikter seg til å kjøpe partoutkort innen nyttår. 

Da reserverer vi en plass og utsettelser betaling av partoutkortet til vår beste pris. Merk at man selv står ansvarlig for å spare beløpet frem til betaling og at det koster 100 kr for pr plass man reserverer for senere betaling.

Send din søknad til  [email protected] så hører du snarlig fra oss.

Annonse fra Eliteserien: