Berisha: - Våre supportere overdøvet hjemmefansen

Veton Berisha koste seg som matchvinner foran over 500 tilreisende Brann-supportere på Nadderud.

Annonse:

Brann-vingen fikk gleden av å score kampens eneste mål. Etter oppgjøret feiret han seieren med en svær tilhengerskare med tilreisende supportere og hyllet innsatsen deres.

- Jeg må bare få takke Brann-supporterne. De var mange og de overdøvet hjemmefansen. De var mange flere enn den harde kjernen fra Stabæk, skryter matchvinneren.

Det var over 500 Brann-fans på Nadderud. Det er ikke unormalt når Brann-spiller på Østlandet. Nå gleder Berisha seg til å møte de igjen, sammen med 16.000 andre bergensere på 16. mai.

Ser frem til 16. mai

- Nå ser vi frem til 16. mai-kamp med fullsatt Stadion og fint vær i Bergen. Vi er ikke helt fornøyde ennå, for vi har mistet en del poeng som irriterer. Men slår vi Sarpsborg nå, så begynner det i hvert fall å se litt bedre ut, mener søndagens målscorer.

- Jeg gleder meg enormt til 16. mai på Stadion. Det er nok minst like bra som i Stavanger. En av de kjekkeste kampene i året, minnes han.

Han garanterer ikke flere mål, men forsikrer at Brann-laget skal fortsette med den store løpsviljen og innsatsen de viste søndag. Da blir de vanskelige å slå:

- Banen på Nadderud er vanskelig å spille på, så vi måtte trøkke på de. Det lyktes vi godt med i denne kampen, mener målscoreren.

- Hva betydde det å få ditt første Brann-mål:

- Det har vært mas fra mediene, og jeg ville gjerne score, selvsagt. Men jeg har forsøkt å jobbe for laget, siden det teller aller mest. Men samtidig deilig å få scoring nå, medgir han.

På bildet under takker Brann-spillerne alle supporterne for støtten:

Stabæk - Brann 2019 fans tilskuere supportere
OVER 500 Brann-supportere var på plass på Nadderud søndagskvelden.

Neste mulighet til å feire tre poeng sammen med Brann-spillerne kommer allerede torsdag 16. mai når Sarpsborg 08 gjester Stadion. Det er solgt over 15.000 billetter til oppgjøret.

Kjøp billetter
Annonse fra Eliteserien: