Berisha: - Det var et lite ran

Veton Berisha innrømmer at Brann-debuten ikke ble helt som han hadde håpet.

Annonse:

En drøy uke etter at han signerte for Brann, ble Veton Berisha sendt ut på Brann Stadion fra start mot Strømsgodset. Hans første kamp for Brann kunne gått bedre, ettersom Strømsgodset klarte å lure meg seg det ene poenget.
 
- Det var ikke så gøy som jeg hadde håpet på. Godset skapte veldig lite, og i dag føler jeg at vi fortjente seieren. Jeg tror de er veldig happy med det ene poenget. Det var et lite ran, konkluderer den nye Brann-spissen. 

Kunne scoret i debuten

Selv om Berisha mener Brann fortjente seieren, var det også mye som ikke var så bra. 

- Vi burde skapt mer. Vi mangler litt tempo, vi må flytte beina mer og vi klarer ikke å opprettholde det samme trøkket som vi hadde før og etter scoringen, forklarer han.

Nysigneringen var en av mange Brann-spillere som kom til noen enorme muligheter, men dessverre kom ikke den forløsende scoringen. Berisha var nær, men uten å lykkes.

- Det var kjipt at den ikke gikk inn. Det var en vanskelig avslutning, men det er selvfølgelig ikke hyggelig at den endte så nær scoring, innrømmer nykommeren. 

- Vi skulle også hatt en straffe eller to, men hva kan en gjøre? spør spissen litt oppgitt. 

Tror relasjonene snart vil sitte

Utover den store sjansen som ble reddet via stolpen, innrømmer Berisha at den korte tiden i klubben har bydd på noen småproblemer. 

- Relasjonene sitter ikke helt som de skal, men jeg er positiv til at de vil gjøre det etter hvert, konstaterer 24-åringen. 

Litt startproblemer til tross, Veton har tro på at Brann kommer til å levere denne sesongen:

- Jeg er positiv til at vi kommer til å kjempe i toppen selv om vi bare står med ett poeng nå. Det er ingenting som tilsier at vi ikke kommer til å gjøre det, sier en optimistisk Berisha 

Neste kamp på Stadion er allerede på onsdag 18.30. Da er Kristiansund motstander.

Kjøp billetter

Annonse fra Eliteserien: