Bergsvand blir ikke med videre

Brann-midtstopper Guro Bergsvand (28) sin kontrakt går ut ved nyttår, og hun har bestemt seg for å søke nye utfordringer. Dermed er tiden hennes i Brann over.

Annonse:
  • Foto: Vegard Grøtt/Bildebyrån. 

– Jeg ønsker å si tusen takk til alle i og rundt laget for tre fantastiske år i Bergen. Det har vært en utrolig reise å få være med på - og som toppet seg med "The double" i år, sier Guro Bergsvand. 

Hun kom til Sandviken i 2020, og ble med over til Brann i 2022-sesongen. På sine år i Bergen har hun vært med å ta to seriemesterskap, ett cupmesterskap og etablert seg på det norske landslaget. 

– Personlig har jeg utviklet meg masse i Brann og Sandviken, med god hjelp av trenere som har hatt troen på meg, og ikke minst verdens beste lagvenninner. Brann kan være kjempestolt over hva de har fått til i år, jeg er hvertfall veldig stolt over å ha fått være en del av det, og gleder meg til å følge med laget videre! Bergen, takk for nå og på gjensyn, sier Bergsvand. 

Cupfinalen på Ullevaal, som endte med seier mot Stabæk, ble Bergsvands siste i Brann-drakten. 

– Vi skulle gjerne hatt med oss Guro videre, hun har vært en viktig spiller for oss. Men hun ville søke nye utfordringer i utlandet, og vi ønsker henne lykke til videre, sier sportslig leder og fungerende trener i Brann, Olli Harder. 

Annonse fra Obos-ligaen: