Bekreftet: Har signert for et nytt år i Brann

Brann er enige med Eik Tønsberg om en overgang, som gjør at Eirik Holmen Johansen (31) blir Brann-spiller igjen. Han har signert en avtale ut 2024.

Annonse:

– Det er deilig å være tilbake, og på nytt være en del av den reisen Brann er på. Jeg ser frem til å være her ett år til, sier Holmen Johansen til brann.no. 

Den høyreiste keeperen hadde en avtale med Brann som gikk ut ved nyttår, og etter forrige sesong ble han takket av. Men på nyåret ble han med Brann på treningsleir til Marbella, da landslagskeeper Mathias Lønne Dyngeland startet treningsleiren i Bergen i påvente av å bli far. 

Etter treningsleiren signerte Holmen Johansen for Eik Tønsberg i 2. divisjon, men mandag ble han bekreftet tilbake til Brann. 

– Vi har havnet i en situasjon der vi har tre keepere i A-stallen, der alle er bortreist på landslag. Dermed hadde vi ingen keepere tilgjengelig, verken til trening eller til de kommende treningskampene mot Molde og Sogndal. Med tre landslagskeepere vil vi havne i samme situasjon igjen gjennom året, og etter en totalvurdering var det beste og sikreste kortet for oss å hente Holmen tilbake. Det er også en fordel at han kjenner klubben godt, og er flink med de to unge lovende keeperne vi har i A-stallen, sier sportslig leder i Brann, Per-Ove Ludvigsen. 

Holmen Johansen trente med Brann mandag formiddag. Tirsdag reiser han med resten av laget til Molde for den nest siste treningskampen før seriestart. Avspark i Molde er tirsdag 18. mars klokken 14.30. 

Annonse fra Eliteserien: