Barmen: - Hadde ingen planer om å dra

Kristoffer Barmen (23) påpeker at målet hele tiden har vært å re-signere med Brann.

Annonse:

Han er 100 prosent Brann-gutt. Han kom til klubben allerede som 10-åring og gikk gradene på ulike aldersbestemte lag før han etablerte seg på Brann 2 i 2010-sesongen. Året etter kom debuten på A-laget, der han etter hvert spilte regelmessig.

Nesten seks år senere har han bundet seg til en avtale ut 2019-sesongen.

Det fremstår nesten som en selvfølge for den trofaste Brann-spilleren.

- Jeg var tydelig på at jeg ville bli her. Forhandlingene har vært en fin prosess, og jeg er glad vi ble enige, selv om jeg egentlig ikke hadde noen planer om å flytte på meg, forteller han til Brann.no.

Bergen er min by og Brann er min klubb

— Kristoffer Barmen

Dersom han fullfører kontrakten han nå har skrevet vil han komme opp i ni sesonger på Branns A-lag. Så langt har det blitt 128 kamper og 20 mål på bergenseren.

Drømmen om Europa

Kristoffer sier planen er å spille lenge i Brann:

- Jeg er Brann-spiller. Bergen er min by og Brann er min klubb. Jeg følte ikke behov for å flytte på meg nå, gjentar han.

I den forbindelse var det spesielt én ting som fristet mye:

- Vi skal ut i Europa, og det har alltid vært en drøm for meg. Jeg kunne nesten ikke la den muligheten gå fra meg. Dessuten har jeg troen på det vi driver med nå, forteller han.

Vi skal ut i Europa, og det har alltid vært en drøm for meg

— Kristoffer Barmen

Barmen er for øyeblikket på La Manga med Brann. Torsdag venter FK Haugesund og neste lørdag Sogndal hjemme i Bergen (25. mars). Deretter braker det løs med Unicef Mesterfinalen mot Rosenborg på Stadion.

- Mesterfinalen blir noe nytt. Jeg gleder meg til å se hvordan vi ligger an i forhold til Rosenborg, innrømmer Kristoffer Barmen.

Kjøp partoutkort

Annonse fra Eliteserien: