Bamba: - Unnskyld

Daouda Bamba legger seg flat etter at han slo Tromsø-spiller Simen Wangberg i hodet med albuen under gårsdagens kamp på stadion.

Annonse:

– Jeg så videoen etter kampen, det ser ikke bra ut. Jeg skulle ønske det ikke hadde skjedd. Jeg er veldig lei meg for det som har skjedd og jeg syns veldig synd på Simen og håper han blir fort bra igjen, sier Daouda Bamba. 

Det var etter drøye fire minutter av gårsdagens kamp at Bamba og Wangberg havnet i en duell i feltet. Begge gikk i bakken og albuen til Bamba traff Wangberg i ansiktet. Tromsø-kapteinen måtte hjelpes av banen og ble sendt til sykehus med det som viste seg og være en hjernerystelse. 

– Jeg har prøvd å ringe han og sendt han en SMS der jeg har sagt unnskyld. Jeg håper det går bra med han, sa en gråtkvalt Bamba til et samlet pressekorps som møtte opp på Stadion mandag.  

Bamba ønsker også å beklage til Tromsø som klubb, lagkameratene, supporterne og Sportsklubben Brann. 

Forventer straff

Branns sportsjef, Rune Soltvedt, var med Bamba da han snakket med pressen. 

– Vi som klubb håper det går bra med Simen Wangberg. Slike hendelser som dette er uakseptable og det skal ikke skje, sier Soltvedt. 

Og legger til: 

– Vi er opptatt av å beskytte spillerne. I dette tilfellet var en av våre spillere involvert, og både spilleren og vi som klubb må ta den straffen vi får. Slike ting vil vi ikke ha i norsk fotball, sier Soltvedt. 

– Bamba er oppriktig lei seg. Vi gjør alle våre feil, og må ta konsekvensene av det. Mest av alt kjenner han på at han er utrolig trist inni seg for at han gjorde det. Vi som klubb skal hjelpe Bamba slik at slike ting ikke skjer igjen, sier Soltvedt. 

Siden dommeren ikke fikk med seg situasjonen kan Bamba få karantene i ettertid. Det vil NFF ta stilling til i løpet av uken. 

– Jeg ønsker ikke at folk gjør slikt på en fotballbane. Jeg må akseptere en suspensjon om det kommer, sier Bamba på spørsmål om en mulig karantene.  

 

Annonse fra Eliteserien: