BA sender Branns treningskamper – slik blir sesongoppkjøringen

12. januar starter Brann oppkjøringen til 2022-sesongen, der målet er å komme seg rett tilbake i Eliteserien. BA skal sende Branns treningskamper, og her er oversikten over hvordan oppkjøringen blir.

Annonse:

– Målet for 2022 er klokkeklart. Vi skal rett tilbake til Eliteserien, og for å forberede oss best mulig til sesongen reiser vi på to treningsleirer og vi vil møte gode lag i treningskampene. Frem mot cupkampen 12. mars handler det om å få spillerne i best mulig form, og jobbe mot å sette en startellever, sier sportslig leder i Brann, Jimmi Nagel Jacobsen.  

Utenom eventuelle kamper på treningsleirene til Gran Canaria og Marbella er det per nå planlagt tre treningskamper. Disse er det BA som har rettighetene til å sende. 

Seriestart er helgen 2.-3. april og slik blir Branns program frem til det:

19. januar – 2. februar: Treningsleir på Gran Canaria.

Mandag 7. februar: Kamp mot Åsane, Åsane Arena kl. 18.00

Fredag 11. februar: Kamp mot Start - borte. Kl. 17.00.

Lørdag 19. februar: Kamp mot Haugesund  - hjemme. 

21. februar – 2. mars: Treningsleir på Marbella, med to kamper.

  • Brann–Strømsgodset, torsdag 24. februar kl. 16.00
  • Brann–Helsingborg, tirsdag 1. mars kl. 17.00

Lørdag 12. mars: 4. runde i cupen, borte mot KFUM. 

Lørdag 19. mars: 5. runde i cupen/evt. treningskamp hjemme eller borte.

Lørdag 26. mars: Kamp mot Sogndal - borte. 

  • NB: Arena for de forskjellige kampene kommer når det nærmer seg. Vær/koronarestriksjoner kan føre til endringer.

Kampene på treningsleirene, samt kampene mot Haugesund hjemme og Sogndal borte blir sendt av BA. De inngikk i fjor høst en toårig avtale for å sende Branns treningskamper. 

– BA er en stor og viktig partner for Brann, og de har veldig spennende planer for å løfte produksjonene av treningskampene. Det tror vi vil komme supporterne våre til nytte, sier konstituert daglig leder i Brann, Therese Andvik Rygg. 

Utviklingsredaktør i BA, Rune Eriksen, er godt fornøyd med å ha sikret seg rettighetene til Branns treningskamper, og har store planer for de to kommende årene. 

–  Vi har jobbet knallhardt de siste sesongene for å bygge opp direktesendinger og levende bilder på BA-plattformen – og det legges jo merke til utenfor BA-huset.  Nå skal vi klinke til enda mer og være tett på en intens og spennende oppkjøring med rødtrøyene. Jeg er godt i gang med å skape en helhet og et produkt som jeg tror seerne vil like. Det skal bli glød, intensitet og kvalitet i sendingene våre, sier Eriksen. 

Annonse fra Obos-ligaen: