Azar-scoring til liten nytte

Azar Karadas kom inn fra benken i det Brann måtte jakte mål mot Tromsø. Mål ble det på veteranen, men Brann gikk likevel poengløse av banen.

Annonse:

På stillingen 2-1 til Tromsø kom superinnbytter Azar Karadas inn for å snu kampen. Istedenfor la bortelaget på til 3-1 kvarteret før slutt. Selv om Karadas vendte på en femøring og banken inn 2-3 målet helet på tampen, var det liten glede å spore hos 38-åringen.

- Det hjelper ikke å score når vi som lag står her med null poeng. Jeg er veldig skuffet over at vi ikke får med oss noe som helst, og da spiller det ingen rolle hvem som scorer mål.

- Det var en skuffende kamp til tross for målet mitt, sier Karadas

Brann spilte ingen god kamp, og etter å ha gått en lengre periode uten tap i Eliteserien har det nå blitt to tap på rad mot lag lenger nede på tabellen.

- Det er tre tapte poeng. Vi er skuffet og forbanna over disse to tapene mot Tromsø og Mjøndalen. Vi var ikke gode nok i dag.

- Uansett hvem vi spiller mot, så er det tett mellom lagene. Og er vi ikke skikkelig på hele veien så taper vi, forklarer Eidaren

Dagens kamp har lignet litt på hva Brann har vist tidligere i år. Laget har ikke vært helt samspilt og kloke nok, i følge Azar.

- Det er litt fantasiløst. Vi har ikke den nødvendige roen med ballen og finner ikke de gode løsningene. Det kladder litt. Og sånn er det i perioder med Brann. Vi har ikke den nødvendige selvtilliten til å gjøre de riktige valgene, oppsummerer han.

Til tross for at Brann gikk på en smell både i dag og mot Mjøndalen, er Karadas optimistisk på at Brann kan fortsette å henge med i toppen av Eliteserien med skikkelig trening og godt samhold

- Det er fortsatt 11 kamper igjen. Vi må komme styrket ut av dette og jobbe godt utover høsten. Da er muligheten der. Men vi må være flinke som plukker poeng videre, konkluderer supersubben med.

 

Annonse fra Eliteserien: