Azar har signert ny kontrakt

Azar Karadas forlenger med klubben og blir Brann-spiller ut 2018.

Annonse:

Azar Karadas har spilt i Brann i tre perioder, og forlenger nå sin tredje periode med ett år. Den nye kontrakten varer ut 2018-sesongen.

- Dette er gøy og jeg er veldig glad for å få lov til å være med å bygge klubben videre til å bli en stabil toppklubb i Norge, sier Karadas selv.

Karadas har allerede rukket å spille 214 kamper for Brann, og flere kan det fort bli:

- Vi resignerer Azar fordi han har mye å bidra med på banen, med sin enorme spisskompetanse vi fremdeles trenger.

- Han er motivert, frisk og klar for mer fotball, sier sportssjef Rune Soltvedt og legger samtidig til at Azar er en god mann å ha i garderoben. Både som en kulturbærer og som veileder for de yngre spillerne:

- Azar er en fantastisk person. Han representerer både erfaring som vi trenger og den type menneske vi ønsker å ha i en gruppe, fortsetter Rune.

Erfaring

Eid-karen er en av få Brann-spillere med erfaring fra Europacupspill, som kan komme godt med når Brann skal prøve å komme seg videre fra sommerens kvalifiseringsspill.

 - Vi er med på alle fronter. Det er fortjent for vi har jobbet godt over tid. Vi gleder oss til sommeren og høsten. Jeg er en av dem som har litt erfaring fra før og kan bruke det inn mot gruppen hvis det trengs

- Europa er alltid spesielt. Vi skal ut å matche oss mot de beste lagene fra andre land, det er noe vi gleder oss veldig til, sier Azar.

I tillegg er Karadas allerede i gang med å jobbe inn mot talentene i U-gruppen sammen med Morten Kalvenes på Brann 2 og G19-nivå.

- Jeg er glad for at jeg kan høste erfaring og lære enda mer her fremover. Det har vært veldig givende til nå å være med rundt Brann 2. Jeg gleder meg til å se utviklingen på fremtidens Brann-spillere, sier han.

Kan komme inn på historisk liste

Azar Karadas har nå spilt hele 214 kamper for Brann. Det gir ham en 12. plass på listen over flest kamper for Brann.

21 av dem har han i Europa-sammenheng. Erlend Hanstveit har spilt 30 Europa-kamper for Brann, men Azar kan klatre på listen.

Azar mangler åtte mål fra å komme med på listen over dem som har scoret flest mål i klubben gjennom tidene. Nå står han med 42 mål og har altså ihvertfall ut 2018 til å klare det på.

Første mulighet til å få se Azar i aksjon kan komme allerede på mandag mot Stabæk. Kampen starter klokken 19.00 på Stadion.

Kjøp billetter her

Annonse fra Eliteserien: