Azar: - Glad for å bidra igjen

Evigunge Azar Karadas ble joker igjen. Nå hyller han målscoreren.

Annonse:

Med målgivende pasning til Kristoffer Barmen fikk innbytteren fra Eid stor betydning for kamputfallet. Men før han fikk bidra observerte han at lagkameratene rystet Strømsgodset.

- Vi gjorde en veldig god bortekamp der vi styrte det meste. Vi fikk dessverre ikke det ledermålet vi ønsket oss. I stedet fikk Godset et mål. Da måtte vi jage, oppsummerer Karadas.

Og da ble han viktig igjen, akkurat slik vi har sett så mange ganger før. Nettopp det trekket førte til 1-1 like før slutt, med Karadas-assist til Kristoffer Barmens utligning.

- Det var godt å få bidra. Jeg ønsker jo det, sier veteranen fornøyd og omtaler den målgivende pasningen som en «skuddpasning».

Ros til Kristoffer Barmen

Karadas vil heller skryte at laget enn sin egen innsats. Og han roser spesielt Kristoffer Barmen for den betydningen han har fått for laget.

- Kristoffer har utviklet seg enormt. Han er blitt en veldig god fotballspiller. Han er en ekstremt smart spiller. Du ser det på måten han beveger seg på, skryter Karadas.

Fra innbytterbenken observerte Azar det samme som sjokkerte Godset-folk på motsatt benk - at Brann-laget spilte ut hjemmelaget i store deler av kampen.

- Relasjonene sitter godt og vi har utviklet oss siden i fjor. Dessuten: Da vi fikk et mål imot viste vi moral ved å reise oss og slå tilbake, forklarer Azar Karadas.

Så presiserer han at målet var å vinne kampen:

- Det er der listen ligger. Derfor er vi skuffet, samtidig som vi er litt lettet over at vi utlignet på slutten, påpeker han.

Treneren var imponert

Trener Lars Arne Nilsen var, i likhet med Azar Karadas, imponert over Brann-dominansen i store deler av kampen.

Saken fortsetter under bildet av Lars Arne Nilsen:

FORNØYD, TROSS ALT: Brann-trener Lars Arne Nilsen fant mye å glede seg over.

- Jeg hadde en god følelse på forhånd, men vi var nesten litt overraskende gode med ball i 1. omgang, roser Nilsen.

Så scoret Brann selvmål. Og deretter 1-1 helt på tampen.

- Det var vanvittig lagmoral som gjorde at vi slo tilbake etter at de gikk opp til 1-0. Det ble en form for lettelse, for det er ikke enkelt når deres mål kommer så sent i kampen, påpeker Nilsen.

Det er ny kamp allerede søndag klokken 18.00. Da kommer Kristiansund til Bergen.

Kjøp billetter

Annonse fra Eliteserien: