Azar er med i 2019-sesongen også

Azar Karadas (37) har forlenget kontrakten med Brann med ytterligere ett år.

Annonse:

Dermed blir veteranen å se på banen i 2019 også, over 20 år etter at han som ungdom bestemte seg for å flytte fra hjembygden og sørover til Bergen for å satse alt på fotballen.

Kraftspissen synes det kjennes godt:

- Jeg er både glad og takknemlig over å føle meg ønsket i Brann. Vi har hatt god dialog i høst og valget ble veldig enkelt, forteller Karadas til Brann.no.

Denne nyheten ble først sluppet til mottakerne av Branns nyhetsbrev. Bestill gratis nyhetsbrev, du også, så er du alltid oppdatert. 

Kroppen kjennes fin, og motivasjonen er fortsatt til stede:

- Jeg er kjempemotivert og stolt og glad for å få være med å bygge Brann som klubb. Jeg trener hver dag for å kvalifisere meg for laget som skal starte, men forstår samtidig min rolle godt og sørger blant annet for å ta et visst ansvar i garderoben som en av de erfarne spillerne, fortsetter 37-åringen.

Saken fortsetter under bildet av Azar Karadas:

Han skal også være med litt rundt Akademiet når det passer med programmet til A-laget.

Debuterte i 1999-sesongen

Karadas sa ja til Brann sommeren 1998, men ble medlem av A-stallen og fikk debuten i 1999. Deretter ble det flere perioder utenlands og i andre norske klubber. Men alltid retur til Bergen igjen.

- Jeg har levd av fotballen i 20 år og føler meg privilegert. Det er et yrke jeg har satset alt på, og det er gjennom fotballen jeg har skaffet meg en kompetanse som jeg sannsynligvis vil benytte meg av den dagen jeg ikke spiller lenger, forteller han.

Blir det ditt siste år?

- Det spørsmålet kommer hvert år. Jeg har ettåskontrakt, og det er greit. Så får vi se når høsten kommer neste år og spørsmålet kommer opp igjen, smiler eidaren.

Sportssjef Rune Soltvedt er glad for å få signaturen til Karadas på papir igjen. Han er sikker på at han kommer til å bidra i 2019.

- Vi signerer Azar fordi han er kvalifisert for å kjempe om en plass på laget vårt. Så er det en ekstra dimensjon med ham fordi han bidrar så mye i garderoben, inn mot de unge spillerne og ellers i klubben med sin klokskap og erfaring, sier Soltvedt.

Gjør som Azar Karadas og signér for 2019 sesongen!

Kjøp partoutkort

Annonse fra Eliteserien: