Avslutter samarbeidet

Brann og Tom Mangersnes har kommet frem til å avslutte samarbeidet, og Mangersnes fratrer sin stilling som faglig leder og trenerutvikler i Brann-Akademiet.

Annonse:

Mangersnes startet som analyseansvarlig for Branns A-lag 1.januar 2020. Fra 1.juli ble denne rollen kombinert med lederstillingen i akademiet.

– Rollen som faglig leder i Brann-Akademiet og analyse rundt A-laget lar seg ikke kombinere på en måte som ivaretar akademiet på best mulig måte. Den siste tiden har Tom kun jobbet med rollen som faglig leder i akademiet, men han ønsker helst å jobbe med analyse. Dette har ikke klubben hatt rom for. Derfor har vi kommet frem til å gjøre denne endringen nå, og vi mener det er til det beste for akademiet i tiden fremover.  Vi vil om ikke lang tid starte arbeidet med å finne en erstatter, og dette blir en av oppgavene til den nye sportslige lederen, sier daglig leder i Brann, Vibeke Johannesen.

– Jeg opplever selv at min hovedstyrke ligger i fag- og analysearbeid knyttet opp mot en prestasjonsgruppe. Da dette ikke kan være mitt hovedvirke i Sportsklubben Brann, er dette et riktig tidspunkt å avslutte på, sier Mangersnes.

Mangersnes skal være i stillingen ut juni, og vil deretter gå tilbake til aldersbestemt landslagsfotball.

Spørsmål fra media rettes til daglig leder Vibeke Johannesen. Mangersnes ønsker ikke å uttale seg til media, utover sitatet i pressemeldingen.

Annonse fra Eliteserien: