Avslutt Pride-paraden på Stadion

Brann markerer pride på kampen mot LSK Kvinner lørdag 8. juni kl. 16.45.

Annonse:

Lørdag kl. 13.00 går Pride-paraden i Bergen av stabelen fra Festningskaien. Der stiller Brann med representanter fra administrasjonen sammen med supporterne. Da er det bare å samle toget videre og ta turen til Stadion akkurat i tide til kampen mot LSK Kvinner, som har avspark kl. 16.45. Billetter kjøper du her.

Regnbue-fargene vil også være synlig på kampen der Branns kaptein skal spille med kapteinsbind i Pride-farger, og de vanlige cornerflaggene vil bli byttet ut med flagg i regnbuens farger. Før kampstart leser speaker denne teksten: 

«Vi – klubben, spillere, trenere og ledere i Brann – tar sterk avstand fra homohets enten det skjer i garderoben, på banen, tribunen eller andre sammenhenger. Hvem du er glad i og forelsker deg i spiller ingen rolle. Brann er en klubb for alle.»

Brann-styremedlem, Arild Mjøs Pedersen, har også representert Brann i en paneldebatt om viktigheten av Pride.

– Vi i Brann har markert Pride i flere år, og er selvsagt med i år også. Det er fortsatt viktig med en påminnelse om kampen for like rettigheter og aksept for alle, uavhengig av kjønnsidentitet, sier leder for marked kommunikasjon og bærekraft i Brann, Therese Andvik Rygg. 

I tillegg til lørdagens kamp mot LSK Kvinner, marker klubben pride i Topppserie-kampen mot Arna-Bjørnar lørdag 22. juni og i Eliteserie-kampen mot Strømsgodset fredag 28. juni. 

Annonse fra Eliteserien: