Avlyser kampen mot Haugesund

Lørdagens planlagte treningskamp mot FK Haugesund på Åsane Arena er avlyst. Grunnen er et korona-smitteutbrudd som har rammet store deler av Brann-troppen.

Annonse:
  • Toppbilde: Fra forrige treningskamp på Åsane Arena. Bildet er et illustrasjonsfoto, og har ingenting med smitteutbruddet å gjøre. Foto: Bjørn Erik Nesse.

– Vi har ikke nok friske spillere til å stille lag, og derfor har vi måtte se oss nødt til å avlyse. Det er synd, men slik er verden vi lever i nå for tiden, sier sportslig leder i Brann, Jimmi Nagel Jacobsen. 

Flere spillere har fått symptomer den siste uken, og har avgitt positive tester. Derfor måtte kampen på lørdag, som skulle hatt avspark klokken 16.00, avlyses.  

– Nå vil alle som er smittet gå i isolasjon til de er frisk. Vi reiser til Marbella på treningsleir på mandag, og da skal de fleste av de som har blitt smittet være friske igjen og klar til avreise, sier Brann-lege Arne Instebø. 

Det er veldig kjedelig å måtte avlyse, men har du likevel lyst til å se en kamp denne lørdagen så er det gratis inngang på Stemmemyren kl 15:00. Da spiller SK Brann Kvinner mot Åsane.

Info til de som har kjøpt billett til kampen: Dere vil motta en e-post fra vår billettleverandør TicketCo med informasjon om hvordan man kan få refundert billetten. NB: Dette kan ta inntil ti virkedager (ukedager). 

NB: Branns G18-lag skulle egentlig spilt første kamp i den nasjonale serien på Nymark på lørdag, mot Haugesund. Også denne er utsatt, grunnet koronasmitte. 

Annonse fra Obos-ligaen: