IMG_6881

Australsk spiss klar for Brann

Den australske landslagsspilleren Larissa Crummer (27) har signert en avtale med Brann som strekker seg ut 2024-sesongen.

Annonse:

- Jeg er utrolig glad for å være her. Jeg har bare hørt positivt om klubben, og gleder meg til å spille i Norge og til å bli kjent med laget, sier hun. 

Crummer har spilt for flere topplag både i Australia og i USA, og har de tre siste sesongene spilt for den australske klubben Brisbane Roar. Nå kjente hun seg klar for et nytt kapittel og nye utfordringer.

- Brann er et topplag, og her kommer jeg alltid til å bli utfordret på trening. Jeg gleder meg til det, for jeg føler ikke at jeg har blitt utfordret nok tidligere, sier hun. 

Den australske spissen startet sin profesjonelle fotballkarriere som femtenåring, og har ifølge det australske fotballforbundet 32 landslagskamper. Der har hun blant annet spilt med Tameka Yallop, noe hun tror kan være en fordel i overgangen til Brann og Norge. 

- Jeg er ikke den som gjør mest ut av meg utenfor banen, så det er godt å ha et kjent ansikt her, spesielt når man er i et helt nytt land, sier hun. 

Som spiller beskriver hun seg slik: 

- Jeg er en høy, sterk og veldig fysisk spiller. Som spiller ser jeg alltid etter bakrom og er god i kombinasjonsspill. Jeg har alltid lyst til å vinne, og gir alt for laget. I Brann ønsker jeg å vinne trofeer og utvikle meg videre som spiller. 

Sportslig leder Aleksander Olsen sier at de har fulgt Crummer i mange måneder, og mener at hun kommer til å tilføre Brann enda større kraft og fart offensivt. 

- Hun er en kraftpakke av en spiss både i vekst, kraft og topphastighet. Hun vil tilføre oss større bredde i front som gjør oss mindre sårbar og som gir trenerteamet langt større fleksibilitet inn mot de forskjellige kampene, sier han. 

Han legger til:

- Nå har vi kanskje landets mest spennende offensive spillere og flere spillere som kan spille i ulike posisjoner, som gjør at vi skal kunne prestere så godt som vi ønsker å gjøre i tiden som kommer.

Allerede på lørdag kan australieren få sin debut når Brann tar i mot Åsane på Stemmemyren. Kjøp billetter til kampen her eller kjøp partoutkort og sikre deg fast plass til alle hjemmekamper her

Annonse fra Eliteserien: