Aune Heggebø har forlenget kontrakten

Aune Heggebø har skrevet under en ny avtale som strekker seg ut 2025-sesongen.

Annonse:

Heggebøs nåværende avtale ble signert tidligere i år og strakk seg ut 2023, men i dag var det en smilende Aune som satte navnet sitt på en ny og forlenget kontrakt.

– Det er utrolig deilig. Jeg trives veldig godt i Brann og det er dette som er klubben min. 

Aune Heggebø kom til Brann som 13-åring og har gått gradene gjennom akademiet i klubben. Han scoret i A-lagsdebuten i 2018 i en cupkamp mot Sandviken. 

– Jeg er veldig glad for å ha forlenget kontrakten igjen. Jeg tror at jeg skal utvikle meg videre her, og jeg kommer til å jobbe hardt for å bli enda bedre, sier spissen til Brann.no.

På høsten 2019 debuterte han på A-laget i Eliteserien. I 2020 ble han lånt ut til Øygarden FK, og han var på banen i alle lagets 30 kamper i OBOS-ligaen. Selv om Øygarden rykket ned, noterte Heggebø seg for åtte scoringer og fire målgivende pasninger.

– Aune er en hardtarbeidende og profesjonell spiller. Det har vært gøy å se utviklingen hans i år, i tillegg er det ekstra fint at det er en lokal spiller, sier sportslig leder i Brann Jimmi Nagel Jacobsen. 

Og legger til: 

– Klubben har en strategi om å utvikle flere unge lokale spillere til A-laget, og Aune står for mye av det vi jobber mot som klubb. Derfor er det gledelig for oss å få til en lengre avtale med han. 

I årets sesong har han tatt Eliteserien med storm, og står nå med seks mål i serien og to i cupen.

Se alle de seks seriemålene til Aune her: 
Husk Brann - Rosenborg på lørdag klokken 18.00.

Du kan kjøpe drakten til Aune Heggebø både på nett og i Brannbutikken på Stadion. 

Annonse fra Obos-ligaen: