Årets talent og debut for Pettersen

Markus Olsen Pettersen debuterte mot Tromsø og ble kåret til Årets talent av Hansa Borg Bryggerier.

Annonse:


Det har lenge vært snakk om keepertalentet fra Askøy. I kveldens kamp mot Tromsø fikk Markus Olsen Pettersen sin debut for Branns A-lag:

- Det var gøy og en fantastisk følelse å spille på Stadion, sier han til Brann-TV etter kampen.

Brann tok ledelsen to ganger og hadde mange sjanser. På Tromsøs utligning til 2-2 var den unge keeperen svært nær ved å redde og hadde fingrene på ballen:

- Det ser ut som det er offside på stussen. Jeg hadde tatt ballen om han ikke hadde stusset den så det var irriterende, avslutter han.

Årets Talent

Hansa borg Bryggerier har i flere år støttet Brann sitt gode arbeid med utvikling av unge spillere. Med en sjekk på 20.000 kroner håper Hansa at de kan bidra til ytterligere satsing på våre lokale talenter og dyktige trenere. Hansa ønsker også å kåre Årets talent, og gi denne spilleren ekstra oppmerksomhet.

I 2012 fikk Bård Finne prisen, mens den senere har gått til Kasper Skaanes, Andreas Vindheim, Fredrik Pallesen Knudsen og i fjor til Halldor Stenevik. I år går prisen til en spiller som er uredd, har god fysikk og er meget reaksjonssterk! Han har gjort store fremskritt i år, og fortjener prisen som Årets Talent 2017.

Han kan av naturlige årsaker ikke være utpå her med oss nå, for prisen går til dagens Brann-keeper, askøyværingen Markus Olsen Pettersen!

Alf Helge Halland fra Hansa overrakk sjekken på 20.000 kroner til Branns utviklingssjef Magni Fannberg (bildet) i pausen under dagens kamp mot Tromsø.

Hansa gratulerer Markus Olsen Pettersen og overrekker gledelig pengegaven for å bidra til få frem nye spennende talenter i Brann. 

Annonse fra Obos-ligaen: