Årets første trening på gress

Mandag ettermiddag hadde Brann-laget sin første trening på gress i 2021. Banen som ble brukt er den nærmest Haukelandshallen.

Annonse:

– Kommunen har jobbet veldig godt med banen.  Alle har fått med seg at det ikke er så varmt om nettene, og det vil si at gresset ikke vokser fryktelig fort. Det har lagt vekstduk på i noen uker for å hjelpe på temperaturen, og så har det blitt gjødslet og slått. Vi er ikke så redd for å bruke banen nå, men ødelegger vi den nå har vi ingen gressbaner å trene på i høst. Vi verner veldig om den, for om man går på for tidlig blir det store sår i den, siden røttene ikke har satt seg skikkelig. Som alle andre håper vi nå på knallvær de neste ukene, så blir dette bra, sier Brann-trener Kåre Ingebrigtsen. 

  • I videoen snakker Kåre blant annet om status for gressbanen, og om den kommende kampen mot Vålerenga. 


Brann møter Vålerenga onsdag 12. mai klokken 20.00 på Stadion. For partoutkortinnehaverne som har hentet ut billetter til kampen er puben i Frydenbø-tribunen åpen fra to timer før kampstart. På TV sendes kampen på Eurosport Norge og Discovery+. Brannbutikken vil åpne igjen på kampdager i mai, og på onsdag er den åpen fra klokken 14.00 og frem til kampstart. Se alle åpningstidene i mai her.

På banen nærmest Stadion er det lagt ned bedre drenering, som skal gjøre at banen kan brukes selv under perioder med mye nedbør.
På banen nærmest Stadion er det lagt ned bedre drenering, som skal gjøre at banen kan brukes selv under perioder med mye nedbør.
Annonse fra Eliteserien: