Årets første tap

Brann gikk på sesongens første tap, da Mjøndalen vant 3–1 på Consto Arena.

Som i de fleste kampene i år startet Brann best. Allerede etter fem minutter fikk Frederik Børsting en stor sjanse, da han ble spilt gjennom i bakrom. Men keeper klarte å avverge før Børsting fikk avsluttet skikkelig.

Men det var Mjøndalen som skulle ta ledelsen. En feil i Brann-forsvaret ga vertene en kontring, og Meinhard Olsen kunne enkelt sette inn 1–0.

Etter scoringen til Mjøndalen fortsatte Brann å styre spillet, men det ble ingen mål før hvilen.

Brann fortsatte presset etter pausen, og 51 minutter ut i kampen kom utligningen. Svenn Crone fikk stjernetreff med venstrefoten fra 16 meter, og satte ballen via stolpe og inn.

Men Brann ble brutalt straffet av feil i forsvar i denne kampen. Kristian Lien sendte Mjøndalen tilbake i ledelse etter 75 minutter, da han snappet ballen fra et passivt Brann-forsvar og scoret.

Brann fortsatte å dominere kampen i sluttminuttene, men på overtid kontret Mjøndalen inn sitt tredje. Med det er årets første tap et faktum.

Neste kamp er mandag 17. oktober mot Skeid på Stadion klokken 18.00, og billetter kjøpes her.

3–1: Erik Stavås Skistad (90+8.)

OBOS-ligaen runde 27. Consto Arena. Tilskuere: 1653. Dommer: Harald Vollstad Sletner, Rustad Abildsø Sportsklubb.

Brann (4–3–3): Mathias Dyngeland - Svenn Crone, Ruben Kristiansen, Fredrik Pallesen Knudsen (Andreas Skovgaard fra 67.), David Møller Wolfe - Mathias Rasmussen, Sivert Heltne Nilsen, Niklas Jensen Wassberg (Felix Horn Myhre fra 67.) - Frederik Børsting (Ole Didrik Blomberg fra 67.), Aune Heggebø (Bård Finne fra 67.), Niklas Castro (Vegard Leikvoll Moberg fra 81.).