Årets første seier på hjemmebane

Brann slet lenge med å bryte ned HamKam på Stadion, men ti minutter før slutt kom innbytter Aune Heggebø fri og banket inn seiersmålet.

NB: Vises ikke videoen under, se den direkte på YouTube her.

I den første omgangen skjedde det lite. Brann hadde ballen, men slet med å trenge gjennom HamKams forsvar. Bård Finne kom seg gjennom og fikk satt ballen i mål midtveis i den første omgangen, men assistentdommer var oppe med flagget og målet ble annullert.

Etter hvilen fortsatte kampen i mye av det samme sporet som i første omgang. Men da kampuret viste 82 minutter kom endelig Branns scoring. Finne kom seg fri på kanten og banket ballen inn foran mål. Der kom innbytter Aune Heggebø fri i la ballen i nettaket.

Flere mål ble det ikke og Brann tok årets første seier på hjemmebane!

Husk også at det er ny kamp på Stadion allerede på søndag, da kommer Odd på besøk og billetter kjøpes her.

Brann–HamKam 1–0 (0–0)

1–0: Aune Heggebø (82.)

Eliteserien, runde 16 (fremskyndet pga Europa-cup). Brann Stadion. Dommer: Marius Lien, Fossum IF.  Tilskuere: 14.808. Gult kort: Niklas Ødegård, HamKam.

Brann (4–3–3): Mathias Lønne Dyngeland – Ruben Kristiansen, Fredrik Pallesen Knudsen, Japhet Sery Larsen, Joachim Soltvedt –  Emil Kornvig (Aune Heggebø fra 75.), Sivert Heltne Nilsen, Sander Kartum (Felix Horn Myhre fra 65,) – Ole Didrik Blomberg, Bård Finne, Niklas Castro (Magnus Warming fra 65.).