Sogndal-Brann-4032

Alt om åpningskampen på Stadion

Mye nytt i år. Les alt som er viktig å vite før du drar på kamp søndag.

Annonse:

Brann - Bodø/Glimt innleder sesongen på Stadion søndag klokken 18.00. Det er masse ledige billetter i alle Kategorier.

Kjøp billetter her

INGEN FJORDKRAFT: Fra fjoråret er det flere endringer for publikum. Det mest iøynefallende er selvsagt fraværet av publikum på Fjordkraft-tribunen. Den er i ferd med å bli revet for å bli erstattet av en ny og moderne tribune. 

BENYTT INNGANG 10: I sammenheng med endringene på Fjordkraft-tribunen er inngang 11 og 12 i svingen mellom Fjordkraft- og Frydenbø-tribunen fjernet. Alt publikum på Frydenbø benytter inngang 10 (i hjørnet mot nymarksbanen) i hele 2018-sesongen.

NYTT BORTEFELT: Tribune for bortesupportere er flyttet fra Fjordkraft- til BOB-tribunen i byggeperioden. Det er felt F helt ytterst som benyttes og inngang 6 er den samme som før, helt på utsiden av BOB-tribunen mot anleggsområdet.

ØVRIGE INNGANGER: Losje og restaurant: Inngang 9. Sparebanken Vest-tribunen: Inngang 8. BOB-tribunen: Inngang 7.

KIOSKER OG TOALETTER: Kioskene og toalettene ved inngang 11 og 12 er også fjernet, og publikum benytter i stedet fasilitetene i motsatt sving der det er toaletter inne i trappehuset og kiosker både på nedre og øvre del av tribunen.

BAR I ALLMENNINGEN: For nye publikummere i BOB- og Sparebanken Vest-tribunen kan vi opplyse at det er rikelig med kiosker og toaletter i begge tribunene. De som sitter på Sparebanken Vest-tribunen har også tilgang til Bakrommet Pub innerst i Brannallmenningen fra Stadion åpner klokken 17.00.

Saken fortsetter under bildet:

STORSKJERMEN står her i 2018.


ÉN STORSKJERM: Det blir kun én storskjerm på Stadion i byggeperioden. Den er plassert øverst i hjørnet mellom Frydenbø- og Sparebanken Vest-tribunen. Det er begrenset sikt mot skjermen fra FB-D øvre og nedre, samt fra SPV felt D.

BILLETTBODEN: Salg av billetter over disk foregår fra klokken 15.00 på kampdag. Billettboden er omtrent midt på Sparebanken Vest-tribunen på nordsiden av Stadion.

BRANNBUTIKKEN: Besøk Brannbutikken. Der får du kjøpt både drakter, skjerf, luer, pledd, hansker og det man ellers trenger på fotballkamp i mars. Butikken åpner klokken 15.00 på kampdag og er åpen til 30 minutter etter kampslutt. Tilskuerne på BOB-tribunen kan besøke butikken i pausen også.

FANZONE: Det skjer mye utenfor inngang 10 frem mot kampstart. Her har vi fanzone fra klokken 16.00 med mye moro for de yngste, samt kiosk. Spillerne som ikke er i troppen til kampen pleier også å stikke innom.

BEGRENSET PARKERING: Brann Stadion ligger i et tettbygd strøk med trange gater og få parkeringsplasser. Dessuten er det soneparkering flere steder. Vi oppfordrer publikum til å kjøre kollektivt, gjerne med Bybanen som har eget stopp for Brann Stadion.

Dørene til arenaen åpner klokken 17.00 (16.30 på VIP) - og det er avspark mellom Brann og Bodø/Glimt klokken 18.00.

Kjøp partoutkort

Annonse fra Eliteserien: