Akademioppdatering uke 35: To cupavansement og storseier i 3. divisjon

Det har vært en travel uke for lagene i Brann-Akademiet, men lagene fortsetter å vinne og scorer mange mål.

• Toppbilde: G16-laget jubler for scoring i en kamp tidligere i år. Foto: Bjørn Erik Nesse/Digitalsport.

Brann 2/G19:

Brann 2 spilte årets andre kamp i tredjedivisjon, og da ble høstens første seier sikret. Det ble en overbevisende 8–0-seier mot Årdal. Fra A-laget var Markus Olsen Pettersen, Ole Didrik Blomberg og Moonga Simba med i kampen.

I tillegg til tredjedivisjonskampen tok laget seg også videre i G19-NM med seier mot Fyllingsdalen. Det gjør at Brann er klare for kvartfinalen.

– Mot Årdal var det en gøy kamp og vi vant fullt fortjent. Både for meg og mange av de unge spillerne ble dette den første seieren på seniornivå. I cupkampen tok vi ledelsen 2–0 tidlig og hadde god kontroll, men vi slapp Fyllingsdalen tilbake i kampen før pause. Guttene tok tak i kampen i andre omgang og vi vant fortjent til slutt mot en god motstander, sier trener Azar Karadas.

Brann – Årdal 8–0 (4–0)

3. divisjon

1-0 13.min: Markus Haaland (Målgivende Elias Myrlid)
2-0 16.min: Elias Myrlid (Målgivende Anders Totland)
3-0 18.min: Sander Johannesen (Målgivende Moonga Simba)
4-0 20.min: Elias Myrlid (Målgivende Mikal Berg Kvinge)
5-0 46.min: Moonga Simba (Målgivende Elias Myrlid)
6-0 52.min: Elias Myrlid (Målgivende Anders Totland)
7-0 62.min: Elias Myrlid (Målgivende Mikal Berg Kvinge)
8-0 78.min: Mikael Baisotti (Målgivende Mikal Berg Kvinge)

FK Fyllingsdalen - Brann 4–8 (2–2)

NM G19, andre runde

0-1 6.min: Jonas Torsvik (Målgivende Mikael Baisotti)
0-2 20.min: Elias Myrlid (Målgivende Mikal Berg Kvinge)
1-2 38.min: FK Fyllingsdalen
2-2 42.min: FK Fyllingsdalen
2-3 52.min: Mikal Berg Kvinge
3-3 55.min: FK Fyllingsdalen
3-4 56.min: Elias Myrlid (Målgivende Patrik Andersen)
3-5 60.min: Casper Thorsen (Målgivende Elias Myrlid)
3-6: 65.min: Mikael Baisotti (Målgivende Casper Thorsen)
3-7 69.min: Mikal Berg Kvinge (Målgivende Elias Myrlid)
4-7 71.min: FK Fyllingsdalen
4-8 89.min: Elias Myrlid (Målgivende Sander Johannesen)

G16:

Forrige lørdag spilte G16-laget to kamper. Med en stor spillertropp er laget med i flere turneringer, og det ble seier både i den nasjonale serien og i G16-NM. Laget har vunnet alle sin kamper i den nasjonale serien, etter at den startet opp tidligere i sommer.

– Mot Stabæk lå vi under til pause, men guttene viste karakter og fikk snudd til seier i andre omgang. Vi vant andre omgang 4–0 og det er en sterk prestasjon av guttene, sier trener Hassan El Fakiri.

SK Brann – Stabæk 5-3 (1-3)

Nasjonal serie

18 min Stabæk
19 min Stabæk
31 min Fredrik Jensen (assist Marcus Fandino)
40 min Stabæk
50 min Julian Træet (assist Thomas Lotsberg)
64 min Marcus Fandino (assist Mathias Sivertsen)
69 min Lars Remmem (assist Julian Træet)
87 min Julian Træet (assist Marcus Fandino)

SK Brann – Os 5-0 (3-0)

G16-NM, runde 3.

9 min Martin Ljunggren (assist Oliver Majewski)
22 min Aron Onsrud (assist Martin Ljunggren)
31 min Olover Majewski
46 min Henrik Ognedal Berge (assist Aron Onsrud)
66 min Thomas Lotsberg (assist Henrik Berge)

G14:

G14-laget fortsatte den gode starten i den nasjonale G14-serien. Etter å ha slått FK Haugesund 9–2 i høstens første kamp, ble det 4–2-seier mot Viking i den andre kampen. Laget står dermed med full pott etter to kamper.

– Vi har prestert bedre enn i denne kampen tidligere i år, men det endte med et sterkt resultat, sier trener Tarjei Mork Øren.

I neste kamp venter Strømsgodset borte, lørdag 4. september.

Brann – Viking 4–2 (3–0)

1-0: Tobias Børtveit (3.)
2-0: Nicholas Wik (23.)
3-0: Wik (27.)
4-1: Jesper Eikrem (71.)