Seieren glapp på overtid

Aalesund utlignet på overtid, dermed røk seieren og Brann måtte nøye seg med uavjort og 3-3 på Color Line Stadion.

Stem på Branns beste spiller her.

SLUTT: Det ender 3-3! Straffene var billige og Brann hadde fortjent å vinne.

90 + 2. min: En høy ball i feltet ender hos Mos som skyter på volley. Horwath redder, men returen header Mos selv i mål. 3-3 nå.

90 + 1. min: Aalesund skyter over.

88. min: Azar Karadas kommer inn for Jakob Orlov.

87. min: Arnason skyter over på volley fra langt hold.

85. min: Jakob Orlov skyter fra langt hold. Lie er med på notene og redder greit.

81. min: Mos faller i en duell med Vormgoor i feltet. Får straffe. Setter den selv. 2-3 nå!

77. min: Fredrik Carlsen går ut og Daniel Gretarsson kommer inn for hjemmelaget.

72. min: Kristoffer Barmen går ut og blir erstattet av Peter Orry Larsen.

71. min: Ramsteijn får gult kort.

70. min: Mos Abdelloue kommer inn for Valmir Berisha.

69. min: Skaanes legger inn fra høyre. Ballen havner hos Barmen som demper og plasserer ballen ned i hjørnet! 3-1 til Brann!

68. min: Dommeren blåser mot Brann på corneren. Frispark til hjemmelaget.

67. min: Skaanes kommer seg inn i sekstenmeteren, men må nøye seg med corner. Kirkeskov får gult kort for munnbruk.

65. min: Nouri legger inn, men bak mål.

62. min: Gilli blir tatt av Carlsen og blir liggende med en smell. Kommer seg i gang igjen.

61. min: Sondre Fet går ut hos hjemmelaget og blir erstattet av Edwin Gyasi.

58. min: Kasper Skaanes går i offside på pasningen fra Orlov.

55. min: Aalesund med frispark fra 19-20 meters hold. Kirkeskov skyter helt nede i hjørnet. God redning av Horwath!

53. min: Jonas Grønner får gult kort for trøyeholding.

52. min: Haugen blir dyttet av Kirkeskov helt oppe med cornerflagget. Tar selv innlegget. Treffer Grønner på bakerste stolpe, men han er i ubalanse.

49. min: Amin Nouri blir tråkket på. Får frispark. Hinker seg i gang igjen.

48. min: Fredrik Haugen prøver på et langskudd, men skyter utenfor.

46. min: Fredrik Haugen sparker i gang 2. omgang.

PAUSE: Dommer Trygve Kjendsli blåser til pause.

42. min: Brann kontrer. Kasper Skaanes slår over til Gilli som slår inn til Barmen. Han skyter, men skuddet blir blokkert. Fint spill og stor sjanse!

35. min: Thrandarson går ned i feltet og får straffe. Kristiansen er knapt borti ryggen til islendingen. Athanasios Papazoglou setter straffen i mål til 1-2.

34. min: Carlsen skrur corneren i stangen! Men ingen mål altså.

32. min: Aalesund får corner. Kirkeskov slår inn. Horwath bokser unna til ny corner. Nå kommer Amin Nouri inn for Jonsson.

30. min: Berisha blir tatt og får frispark litt inn på Branns halvdel. Jonsson må av banen igjen for en sjekk.

27. min: Papazouglu dytter Heltne Nilsen over ende. Frispark til Brann midtveis inn på Aalesunds banehalvdel. Haugen legger inn. Aalesund får klarert.

25. min: Aalesund i fint driv fremover, men blir stoppet av Branns hardtarbeidende forsvar. Corner til hjemmelaget. Brann får klarert.

22. min: Kirkeskov legger inn fra venstre. Horwath plukker innlegget fint ned i feltet.

20. min: Vidar Ari Jonsson får seg en smell i hodet og blir liggende nede. Får litt behandling før han kommer seg opp igjen.

18. min: Vebjørn Hoff stempler Orlov i leggen og får gult kort. Haugen står klar. Innlegget blir klarert.

16. min: Orlov går i bakken i feltet. Ingen straffe da han kun falt.

12. min: Fredrik Haugen skyter fra langt hold. Keeper gir retur og der er Kristoffer Barmen og setter ballen i mål fra kloss hold! Brann leder 2-0 nå!

10. min: Vidar Ari Jonsson legger inn fra høyre. Jakob Orlov rager høyest i luften og header Brann i føringen!

08. min: Barmen blir tatt igjen. Denne gangen nærmere Aalesunds sekstenmeter. Haugen legger inn. Vormgoor header videre, men Barmen får ikke treff på bakerste stolpe.

07. min: Vidar Ari Jonsson legger inn fra høyre, men ballen går over hele feltet.

05. min: Berisha river Barmen i armen. Brann får frispark på midten.

02. min: Valmir Berisha får frispark fra 25 meters hold. Kirkeskov skyter rett i muren. Horwath fint ute og bokser vekk innlegget i neste situasjon.

01. min: Hjemmelaget setter Brann under press fra start. Jonas Grønner klarerer en ball i feltet.

Lagene er i ferd med å avslutte oppvarmingen på Color Line stadion.

Brann stiller uten Piotr Leciejewski, Bismar Acosta, Deyver Vega og Daniel Braaten, men jakter uansett seier, slik som i fjor på denne arenaen.

3-3: Mos Abdelloue (90.)

18. serierunde Eliteserien. Color Line Stadion. 5736 tilskuere. Dommer: Trygve Kjensli, Nesodden IF. Gult kort: Vebjørn Hoff, Mikkel Kirkeskov og Kaj Ramsteijn, Aalesund. Jonas Grønner og Azar Karadas, Brann.

Aalesund (4-4-2): Andreas Lie - Mikkel Kirkeskov Andersen, Oddbjørn Lie (k), Kaj Ramsteijn, Adam Örn Arnarson - Fredrik Kjernmoen Carlsen, Aron Elis Thrandarson, Sondre Brunstad Fet (Edwin Gyasi fra 61.), Vebjørn Alvestad Hoff - Valmir Berisha (Mos Abdelloue fra 70.), Athanasios Papazoglou.

Brann (4-3-3): Alex Horwath - Vidar Ari Jonsson (Amin Nouri fra 33.), Vito Wormgoor (k), Jonas Grønner, Ruben Kristiansen - Fredrik Haugen, Sivert Heltne Nilsen, Kristoffer Barmen (Peter Orry Larsen fra 72.) - Kasper Skaanes, Jakob Orlov (Azar Karadas fra 87.), Gilli Rolantsson.

Det er avspark klokken 20.00. Kampen sendes direkte på Eurosport Norge.

Du kan også holde deg oppdatert i Branns sosiale medier. På snapchat heter vi «brannspillerne».

Husk neste søndags kamp mot Odd på Stadion. Den har avspark klokken 18.00.