Aalesund ble for sterke i Vestlandshallen

Daouda Bamba sendte Brann i en tidlig ledelse, men Aalesund kom tilbake og snudde kampen.

Kampens første sjanse kom allerede etter to minutter. Et balltap på egen halvdel av Robert Taylor ga gjestene en stor sjanse, men godt samspill mellom keeper og forsvarsfireren fikk ryddet unna.

Den første scoringen kom etter 11 minutter da Gilbert Koomson spilte gjennom Daouda Bamba med en herlig flikk. Alene med keeper var spissen iskald og sendte Brann i ledelsen.

Men etter 21 minutter var lagene like langt. Aalesund stoppet en Brann-kontring og gikk rett i angrep selv. Avslutningen på innlegget gikk i tverrligger, men på returen utlignet Niklas Castro til 1-1. Seks minutter senere var Castro frempå igjen. Denne gangen med et skudd fra like utenfor 16-meteren som gikk via Amer Ordagic og i mål.

Presset for utligning - fikk mål i mot

Etter hvilen var det hjemmelaget som styrte banespillet og skapte flere sjanser, men det endte uten nettkjenning.

Da dukket Castro opp igjen etter et langt utspill fra Aalesunds keeper. Alene med keeper lobbet han ballen over keeper og økte ledelsen til 3-1.

Brann - Aalesund 1–3 (1–2) treningskamp, Vestlandshallen. Gult kort: Niklas Castro, Jonas Grønner, Ståle Sæthre, Lars Bohinen, Aalesund. Robert Taylor, Brann.

1-0: Daouda Bamba (11.).
1–1: Niklas Castro (21.).
1–2: Castro (28.).
1–3: Castro (79.).

Brann (4–3–3): Eirik Holmen Johansen - Taijo Teniste, Christian Eggen Rismark (Kolskogen 61.), Bismar Acosta, Thomas Grøgaard (Kristiansen 61.) - Fredrik Haugen, Amer Ordagic, Robert Taylor - Gilbert Koomson (Rolantsson 72.), Daouda Bamba (Mehnert 61.) , Mikael Berg Kvinge (Heggebø 61.).

AaFK (3–4–3): Gudmund Broks Kongshavn – Daniel Leo Gretarsson, Jonas Grønner, Daan Klinkenberg – Jørgen Hatlehol, Ståle Stålinho Sæthre, Fredrik Carlsen, David Kristjan Olafsson – Niklas Castro, Torbjørn Agdestein, Simen Bolkan Nordli.