Hardt straffet mot Rosenborg

Brann hang godt med, men ble hardt straffet av et effektivt Rosenborg-lag.

Stem på Branns beste spiller her.

SLUTT: Rosenborg vinner med flatterende 3-0. Brann hadde tre mål annullert og Rosenborgs andre scoring var klar offside.

90 + 1. min: Børven legger ned til Braaten som skyter utenfor.

90. min: Milan Jevtovic setter spikeren i kisten til 0-3.

88. min: Jevtovic legger inn fra venstre. Bendtner header fra bakerste stolpe, men Piotr redder.

87. min: Azar Karadas header mot mål, men Hansen redder mesterlig!

86. min: Anders Trondsen får gult kort for Rosenborg.

84. min: Azar Karadas kommer inn for Kasper Skaanes. Jonathan Levi kommer inn for Pål André Helland.

83. min: Skaanes mottar ballen i feltet, vender opp og skyter, men utenfor mål.

82. min: Vito Wormgoor hindrer såvidt et gjennomspill til Bendtner med en lang tå. Corner til bortelaget. Helland legger inn. Bjørdal header mot mål, men Kristiansen demper ballen og setter i gang et angrep.

81. min: Amin Nouri snurrer rundt med Gersbach før han legger inn, men dessverre rett i klypene til Hansen i RBK-buret.

78. min: Bjørdal ligger nede etter en duell i feltet. Publikum piper. Han kommer seg opp igjen.

76. min: Brann angriper langs høyrekanten. Skaanes blir blokkert og får corner. Rosenborg klarer.

75. min: Brann avverger såvidt baklengs etter et godt RBK-scoring. Corner til bortelaget.

74. min: Rosenborg bytter ut Adegbenro og setter inn Milan Jevtovic.

73. min: Braaten kjemper til seg en corner. Haugen legger inn, men ingen Brann-spillere når opp på den.

72. min: Vega legger inn. Hansen plukker på bakerste stolpe, men kaster ut rett til en Brannspiller. Hjemmelaget klarer ikke å utnytte gavepakken og mister ballen igjen.

71. min: Vega gjør en god jobb og kommer seg forbi Gersbach, men avslutningen foran mål går via RBK-bein til corner. Ny corner på påfølgende angrep.

70. min: Skaanes spiller fri Sivert som skyter, men må nøye seg med corner.

67. min: Anders Trondsen skyter over fra langt hold.

64. min: Gult kort til Alex Gersbach for å løpe ned Deyver Vega.

62. min: Vega skyter ballen i mål i det dommeren blåser. Assistentdommeren vinker for offside. Massiv pipekonsert nå.

59. min: Bendtner legger på til 2-0 for bortelaget. Publikum og Brann-spillerne mildt sagt lite fornøyd. Vil ha offside der.

56. min: Gult kort til Ruben Kristiansen for å hindre Helland på vei fremover. Løp såvidt borti foten hans slik at han falt.

55. min: Nicklas Bendtner får med seg ballen gjennom feltet og scorer fra skrått hold. 0-1.

53. min: Daniel Braaten kommer inn for Ludcinio Marengo som ser ut til å slite med en skade.

51. min: Anders Konradsen må gi seg og blir erstattet av Mike Jensen som også tar over kapteinsbindet.

48. min: Anders Konradsen ligger nede med skade og får behandling. Det betyr tillagt tid. Kommer seg opp igjen og må ut av banen siden fysio kom inn på banen.

46. min: Nicklas Bendtner sparker i gang 2. omgang.

PAUSE: Brann styrer kampen og må irritere seg over to annullerte mål på vei inn i garderoben.

44. min: Dobbeltsjanse! Marengo gjør et fint arbeid på venstre og legger lavt inn foran mål. Børven bommer på ballen før Vega skyter hardt, men Hansen redder!

41. min: Publikum på BOB-tribunen vil ha straffe på grunn av hands, men det blir corner. En kort variant fra Brann før det legges inn lavt foran mål. Grønner sklir ballen i mål på bakre stolpe, men assistentdommeren er oppe med flagget og dagens andre Brann-mål annuleres!

39. min: Ruben Kristiansen legger inn fra venstre, men ingen Brann-spillere er i boksen.

37. min: Adegbenro får gult kort for en sen takling på Sivert Heltne Nilsen, som blir liggende litt før han kommer seg på beina.

33. min: Gult kort til Kasper Skaanes. Hindrer et RBK-angrep på ulovlig vis der.

31. min: Kasper Skaanes legger inn fra høyre. Går rett i klypene på Hansen og RBK prøver seg på en kontring, men lykkes ikke.

27. min: Marengo prøver seg på et langskudd. Går for høyt og til side for mål.

26. min: Skjelvik feller Vega bakfra. Frispark til Brann på egen halvdel. Wormgaar slår langt.

24. min: Helland og Hedenstad gjør seg klare. Helland finner en luke og skyter hardt, men Piotr har plassert seg riktig og redder.

23. min: Rosenborg farlig frempå og legger inn fra høyre. Brann klarerer men Rosenborg får frispark rett utenfor 16-meteren.

17. min: Rosenborg kommer på en av sine til nå sjeldne visitter fremover på banen og får seg sin første corner i denne kampen. Skjelvik header over mål fra første stolpe.

15. min: Haugen skyter ballen i mål. Men dommeren blåser samtidig for en hands på Børven.

14. min: Kampen har dalt i tempo etter Branns forrykende åpning. Men fremdeles Brann som styrer.

12. min: Brann triller ball og prøver å finne åpninger mellom leddene til Rosenborg.

08. min: Marengo har fått en god start på kampen og holder Hedenstad på tå hev.

06. min: Marengo skyter fra skrått hold og får igjen corner til Brann etter god redning fra André Hansen. Corneren blir klarert.

05. min: Børven spilles gjennom, men får et dårlig touch på ballen og må nøye seg med corner.

03. min: Brann farlig frempå. Angriper, men får ikke avsluttet skikkelig. Haugens forsøk blir ikke hardt nok og går utenfor.

02. min: Brann med kampens første corner. Vito Wormgoor header over.

01. min: Fredrik Haugen tar avspark.