Gruppen for 2005 koser seg på Branns fotballcamp rett før skolestart august 2017.

Fortsatt plass på fotballcampen

Bli med på sommerens fotballcamp. Men vær rask hvis ditt barn skal være med!

Datoene er satt til 13.-15. august (mandag-onsdag). Det er stor interesse og mange påmeldte allerede.

Treningene blir ledet av trenere fra Brann-Akademiet og instruktører fra vår fotballfritid og vinterakademi. Vi garanterer interessante og lærerike treninger hver dag.

Keepere er også hjertelig velkommen! Vi stiller med egen keepertrener.

Alle spillerne får treningsutstyr fra Nike. Vi serverer lunch hver dag.

Fokuset på treningene til utespillerne vil være tekniske ferdigheter som å føre, vende, finte, drible, pasning, mottak, medtak, skudd og selvsagt score mål. Siste dag (onsdag) arrangerer vi turnering for spillerne.

For barn født 2005-2011

Barn født i 2005-2011 kan delta, men vi har et krav om at de som melder seg på er motiverte, glade i fotball, ønsker å forbedre seg og liker å trene. Vi skal repetere øvelsene og de ulike teknikkene for å få spillerne til å utvikle seg raskt.

Vi differensierer først og fremst etter alder og kjønn. Alt er uansett avhengig av antall påmeldte. Er man veldig ivrige, så kan det hende at man får være med noen som er eldre enn seg selv.

Campen begynner mandag 13. august og varer til og med onsdag 15. august.

Vi begynner 09.00 og avslutter klokken 15.00 hver dag. Fra 09.00 til 10.00 vil det være fri aktivitet før det er to treninger med lunch imellom senere på dagen. Fra 14.30 til 15.00 er det fri aktivitet igjen. Treningene vil foregå på kunstgresset på Nymark.

Pris for tre dager: 2000 kroner inkludert Nike treningsutstyr og lunch hver dag. Utstyrspakken inneholder T-skjorte, genser, shorts og ball fra Nike.

Har du vært med før kan du bruke utstyret fra sist gang. Da betaler du kun 1500 kroner. Ønsker du påfyll av bekledning eller trenger større klær, er prisen 2000 kroner. Spillerne får utstyret sitt på morgenen dag.

Det er både søsken- og klubbrabatt. Om søsken deltar er det 20 prosent avslag per deltager. Om fem personer eller flere fra hver klubb deltar er det tilsvarende avslag per deltager. Rabattene kan ikke slås sammen.

Påmeldings- og betalingsfrist: Fredag 10. august. Påmeldingen er ikke gyldig før avgiften er betalt.

Konto: 3624 65 13028.

Husk navn - og merk innbetalingen med «Påmeldingsavgift Brann Fotballcamp 2018».
Spørsmål: [email protected]

Benytt påmeldingskjemaet under.


Annonse fra Eliteserien: