900 billetter igjen til kampen

Klokken 10.30 er det cirka 900 ledige billetter til kveldens kamp. Se oversikt!

Annonse:

Interessen for 16. mai-kampen mellom Brann og Sandefjord har vært god, spesielt etter 4-1-seieren over Molde på lørdag.

Men det er viktig å påpeke at kampen IKKE er utsolgt, og at alle som ønsker å være til stede når dommeren blåser i gang kampen klokken 18.00 må benytte de mulighetene som fortsatt finnes.

BAK BORTEFELTET på Fjordkraft-tribunen har vi nå frigitt rundt 300 billetter. Dette skyldes at Sandefjord-supporterne ikke benytter hele sin kvote, slik at vi kan etablere et eget Brann-felt helt bakerst. Her er det fritt setevalg.

Disse billettene selges utelukkende over disk.

Resepsjonen på Stadion er åpen nå. Benytt inngang 7x ved Brannbutikken. Etter klokken 15.00 og frem til kampstart er billettboden ved inngang 9 riktig sted for å kjøpe.

STÅFELTET foran Fjordkraft-tribunen har fortsatt mye ledig kapasitet. Dette er ståplasser uten tak, og prisen er 175,- for voksne og 100,- for barn.

Her er det nesten 600 ledige plasser akkurat nå.

Kjøp på T-feltet

I tillegg til disse plassene ble det frigjort noen sitteplasser på Fjordkraft felt P i dag tidlig. Det er også en og annen enkeltbillett ledig på ulike tribuner dersom man leter i setekartet.

Det er svært viktig at alle som har reservert billetter henter ut disse før klokken 17.00. Den siste timen før kamp selges alle uavhentede billetter for å unngå tomme seter når kampen begynner.

Stadion har en total kapasitet på 17.686.

Kjøp billetter

Annonse fra Obos-ligaen: