4317 dager etter at han sist scoret for Norge, fikk Huseklepp selskap i den «eksklusive klubben»

Torsdag scoret Bård Finne sitt første landslagsmål, da han ble byttet inn for Norge mot Jordan. Med det ble han den første herrespilleren fra Bergen som scoret på landslaget siden Erik Huseklepp i 2011.

12. november 2011, Cardiff:  Norge spiller privatlandskamp borte mot Wales. Erik Huseklepp starter for det norske laget, som får en fryktelig start på kampen og havner under 2–0 tidlig. Etter en times spill tenner Huseklepp det norske håpet om et godt resultat med sin redusering, men Wales scorer to mål til og vinner 4–1.

Scoringen ble Huseklepps syvende og siste på det norske landslaget. Siden har ingen bergensere scoret mål for det norske herrelandslaget. Før torsdag kveld. Da fikk Bård Finne spille de siste 20 minuttene mot Jordan på Ullevaal, og han brukte få minutter på å tegne seg på scoringslisten. Det skjedde i hans andre landskamp. 4317 dager etter Husklepps scoring mot Wales.

Se hva Huseklepp sier om Finnes scoring, og hvordan det var å komme i gang igjen med treninger etter en kort ferie her: