BB240504ZU027

16. mai: La noen overta plassen din om du ikke kan

Branns tradisjonelle 16. mai-kamp er utsolgt for lengst, men sitter du med plasser du ikke får brukt? Da kan du gi dem tilbake til Brann, og samtidig gi noen andre muligheten til å få sett kampen.

Annonse:
  • Foto: Marius Simensen/Bildbyrån.

Brann har solgt rett over 10.000 partoutkort. Det betyr at det vil bli knapphet på billetter for dem som ikke har partoutkort til enkelte kamper. 

Med partoutkort har man fast plass til alle de 15 kampene i Eliteserien, men gjennom året er det bursdager, ferier og konfirmasjoner som gjerne gjør at man går glipp av en kamp. Om man ikke har ordnet det selv, har setet da stått tomt. 

Det er flere fordeler med det å gi plassen sin tilbake til Brann. Den største er at man kan gi partoutkortet sitt videre, uten å måtte sende din unike QR-kode til noen andre. For det er samme QR-kode man benytter hele sesongen. 

Man slipper også at seter står tomme på utsolgte kamper, noen andre får muligheten til å gå på kamp og man gir en ekstra støtte til Brann. Frigitte billetter vil Brann gi videre til noen som vanligvis ikke har anledning til å gå på kamp, eller så blir de lagt ut for åpent salg på nytt. Noen kjenner sikkert til ordningen fra engelske klubber der man f.eks kan selge billettene via klubben. Så langt er ikke vi kommet helt enda, så det er ikke mulig for oss å betale noe tilbake. 

Her kan du gi setet ditt tilbake til Brann til 16. mai-kampen mot Sandefjord.

Mange tar også kontakt med Brann og lurer på om det kommer et salg av restplasser til 16. mai. Det blir ikke et formelt restsalg, men det vil bli lagt ut billetter her forløpende etter hvert som eventuelle reservasjoner og annet ikke blir løst inn.Så følger man med og er heldig med tidspunktet er det fremdeles muligheter. 

 

Annonse fra Eliteserien: