14.200 solgte til mandag – her kan man sitte samlet

Onsdag formiddag, fem dager før kamp, passerte forhåndssalget til 16. mai kampen 14.200. Nå nærmer det seg siste sjanse for å få plasser der man kan sitte sammen med andre.

Annonse:

Billetter kjøper du her

Frydenbø-tribunen: 

På Frydenbø-tribunen er det bare enkeltseter igjen på de nummererte feltene. Det eneste feltet man kan kjøpe billetter på og sitte samlet på den tribunen er fritt setevalg på D Nedre, og billetter ligger her. Her er det i overkant av 150 billetter igjen, og skal man sitte sammen bør man møte opp tidlig. 

Enkeltbilletter på Frydenbø finner man her. Store Stå er utsolgt, det samme gjelder feltene på begge sidene av ståfeltet. 

Sparebanken Vest-tribunen: 

På Sparebanken Vest-tribunen finner du en noen ledige på de ytre feltene av langsiden. De midterste feltene begynner å fylle seg opp. På feltene Brannstuen A, B og C er det også noen ledige samlet, om man skal gå sammen med noen på kampen. 
Finn ledige plasser på Sparebanken Vest-tribunen her

BOB-tribunen:

Som på Sparebanken Vest-tribunen finner du noen ledige plasser på de ytre feltene. På B og F er det noen ledig samlet, ellers er det spredte seter på resten den tribunen.  
Finn ledige plasser på BOB-tribunen her.

Fjordkraft-tribunen:

På den nyeste tribunen på Stadion er det enkeltplasser igjen på de ytterste feltene. Du finner noen plasser samlet på felt E og felt F, som er blant de aller beste plassene på Stadion.  

Enda ikke skaffet deg billett til 16. mai? 
Kjøp billetter her!

Husk også at du kan lade opp til 16. mai-kampen på Stadion med Toppserie-kamp på Stemmemyren. Kvinnelaget til Brann tar i mot Avaldsnes klokken 15.00 og billetter finnes her.

Annonse fra Obos-ligaen: