14.000 solgte til 16. mai

Her finner du de beste tilgjengelige plassene nå.

Annonse:

Siden salget til 16. mai åpnet på mandag er det solgt ca 5.000 billetter. Med god fart i salget og med 14.000 solgte billetter begynner feltene på alle tribunene å fylle seg opp.

Med vår nye langside på plass er kapasiteten 16.750. Det er dermed gode muligheter til å finne seg et ledig sete før det blir for sent. 

Brann - Sarpsborg 08, torsdag 16. mai klokken 18.00.

Her finner du de beste tilgjengelige plassene

  • BOB- tribunen er nesten helt utsolgt. Her finner du kun spredte plasser, med unntak av flere ledig på Bataljonen Ung (kun for barn og unge i alderen 5-17 år).
     
  • På Fjordkraft-tribunen er det noen ledige plasser samlet på felt F og E samt noen på felt H. Det er også flere enkeltseter tilgjengelig spredt på tribunen. 
     
  • På Frydenbø-tribunen er det ledige plasser på felt A og D øvre (merk at øvre felt D kun er for voksne). Du finner også ledige plasser på fritt setevalg på nedre felt D, og flere ledig plasser på Store Stå.
     
  • Sparebanken Vest-tribunen har flere ledige plasser på de ytterste feltene og på de nederste radene. På midten har det fylt seg opp, men det er mulig å finne et og annet ledig sete.
Ikke gå glipp av vårens vakreste eventyr på Stadion. 
Kjøp billett
Annonse fra Eliteserien: