BB230416BB631

– Veldig opptatt av at de unge har forbilder

Lerøy er en av Branns største partnere, og er blant annet synlig på Branns shortser. Men det er satsingen på talentutvikling og å skape forbilder som er viktigst for Lerøy.

Annonse:

Du har kanskje sett det, på shortsene til Branns lag i Eliteserien og Toppserien. På forsiden av shortsen er logoen til Lerøy godt synlig, noe den har vært i over 10 år. 

For Lerøy er en av Branns største partnere, og er godt synlig med logo-plassering på shorts og LED-reklame på Stadion.

DSC_1637.jpg

Men dette er ikke det viktigste for sjømatselskapet. 

– Vi er veldig opptatt av at de unge har forbilder å se opp til, og dette gjelder for alle sponsorater vi har, sier konsernleder i Lerøy, Henning Beltestad til brann.no. 

Akademiet og fotballskoler 

Lerøy er hovedpartner for Brann-Akademiet, og er en viktig støttespiller i Branns daglige arbeid i å utvikle fremtidige toppspillere. 

– Ved å legge til rette for dette gir vi unge muligheten til å nå drømmene sine og de siste årene har Brann fått inn enda flere lokale spillere som er gode forbilder for unge håpefulle. Vi har også støttet arrangeringen av fotballskoler i distriktene gjennom samarbeidet med Brann, noe som er veldig viktig for oss da vi har mange av våre ansatte ute i distriktene, sier Beltestad. 

IMG_3727.jpg

Brann-Akademiet, Kniksen-Akademiet, Brannturneen, fotballskoler og kostholdsrådgiving er noen av delene Lerøy bidrar til i Brann. Og det samme vil de gjøre i årene som kommer. Blant annet har de arrangert kurs for spillerne i Brann-Akademiet der fokuset er på et sunt kosthold med sjømat som en naturlig del av kostholdet. 

De arrangerer også egne tiltak sammen med Brann for breddeklubbene i regionen vår.

– Vi er en stolt partner av Brann, og har vært det i mange år. Det er også kjekt å se hvor bra kvinnelaget har blitt tatt imot og blitt en del av klubben. Vi gleder oss til årene som kommer, sier Beltestad. 

Bidragene til Lerøy er viktig for at Brann skal fortsette jobben med å utvikle fremtidens toppspillere. 

– Vi jobber hver dag for at unge gutter og jenter skal klare få best mulig forutsetninger for å utvikle seg til å bli fremtidens toppspillere. Derfor er det støtte fra Lerøy viktig for oss, slik at vi kan fortsette å utvikle fotballspillere, sier faglig ansvarlig i Brann-Akademiet, Aksel Bergo. 

I år har Lerøy levert sjømat av beste kvalitet i hele 125 år. Vi i Brann gratulerer med jubileet.

 

Annonse fra Eliteserien: