– Vanskelig å akseptere at det endte slik

Vito Wormgoor spilte sin siste kamp i Brann-drakten mot Viking i går. Avslutningen ble ikke slik kapteinen ønsket.

Annonse:

– Det er vanskelig å akseptere at det er på denne måten mitt opphold i Brann og Bergen skulle ende. Jeg skulle ønske jeg kunne si farvel med gode tanker og en positiv avslutning, istedenfor kommer denne flaue smaken i munnen, sier Wormgoor etter 5–1-tapet for Viking. 

Sammen med Azar Karadas hadde han sin siste kamp for Brann søndag kveld. Med tapet i går avsluttet Brann sesongen med null poeng og 11 baklengsmål på de to siste kampene. 

– Det er pinlig. Det må sies som det er. Selv om vi før disse to kampene var laget som slapp inn færrest mål denne sesongen. Det er ikke sånn identiteten til Brann har vært. Sesongen som helhet har kanskje bidratt til disse resultatene i det siste. Vi hadde ikke lenger noe å spille for, vi kom uansett til å ende litt sånn i ingenmannsland, og det tror jeg har påvirket spillerne. 9. plass er en god indikator på sesongen. Ikke bedre eller dårligere, sier kapteinen. 

Og at oppholdet i Brann nå er over ble emosjonelt for nederlenderen.

– Selv om det ikke har vært en så god sesong i år, så har jeg flere høydepunkt. Det har selvfølgelig vært medaljene jeg har tatt, men også enkeltkamper, mål og generelt bare det å være en del av klubben. Jeg kan se tilbake på tiden min her som noe positivt.

Annonse fra Eliteserien: