– Tusen takk for at jeg fikk muligheten

Brann og Stabæk er enige om en avtale som gjør at Brann 2-trener Azar Karadas blir en del av trenerteamet til Stabæks A-lag.

Annonse:

–  Jeg vil si tusen takk til Sportsklubben Brann som ga meg muligheten til å starte min trenerkarriere i klubbens akademi. Jeg har vært så heldig som har fått lov å jobbe i et kompetent miljø med så flinke folk i hverdagen, sier Karadas til Brann.no. 

Karadas står med 263 kamper og 45 mål for Brann som spiller gjennom tre perioder i Brann. Fra 2020-sesongen kom han inn som assistenttrener for Brann 2, der han overtok hovedansvaret fra 2021-sesongen. I sin andre sesong som hovedtrener for Brann 2 sikret laget et sterkt opprykk fra 3. til 2. divisjon, der laget nå spiller for første gang på nesten ti år. 

– Jeg vil gi en stor takk til spillerne som hver dag kommer på trening og er nysgjerrig på å bli bedre. Jeg vet at spillerne vil fortsette å jobbe hardt og legge den jobben som kreves for å utvikle seg videre. Til slutt vil jeg ønske alle de fantastiske menneskene i og rundt Brann lykke til videre. Vi sees plutselig, avslutter Karadas. 

Han starter i Stabæks trenerteam med umiddelbar virkning, og vil være på treningsfeltet der allerede mandag. Det for å forberede laget til den neste kampen i Eliteserien, som er mot Brann på Nadderud neste søndag. 

Faglig leder i Brann-Akademiet, Aksel Bergo, ønsker å takke Karadas for jobben han har lagt ned for Brann gjennom sine år som trener for Brann 2. 

– Azar har ambisjoner som trener og det er helt naturlig at han tar turen ut for å utvikle seg videre. Jeg føler meg trygg på at dette ikke er siste gangen vi ser Azar med Brann-logo på brystet. Azar har hjertet i Brann. Uansett. På gjensyn, Azar! Og til vi sees igjen, lykke til, sier han. 

Og legger til: 

– Jeg er svært fornøyd med jobben han har gjort for Brann 2 og i akademiet. I arbeidet med å etablere kultur for toppspillerutvikling i Brann, har Azar bidratt daglig. Med kompetanse og menneskelige egenskaper det er lett å bli glad i.

Brann 2 har ni kamper igjen i 2. divisjon denne sesongen, og ligger akkurat nå like over nedrykksstreken. Brann.no vil komme tilbake med mer informasjon om hvem som leder laget ut sesongen, når det er klart for å kommuniseres ut. 

Annonse fra Eliteserien: