– Ser veldig bra ut

Brann-kaptein Sivert Heltne Nilsen er godt fornøyd, etter at Brann tirsdag gjennomførte årets andre spilløkt med elleve mot elleve.

Annonse:

– Det føles ut som om det ikke er lenge siden sist vi spilte på full bane. Det er mange av de samme ansiktene som i fjor, og relasjonene sitter. Jeg syns det ser veldig bra ut, sier Heltne Nilsen. 

For Brann startet sesongoppkjøringen til 2023-sesongen mandag forrige uke. I helgen hadde de sin første trening for året der det var spill med elleve mot elleve. Slike økter har man ikke kunnet gjennomføre siden fjorårssesongen ble avsluttet. I dag ble årets andre storbane-økt gjennomført.

– Vi klarte å holde på intensiteten vi hadde i fjor, og det lover godt for å bli enda bedre, sier Brann-kapteinen. 

– Hvordan ser det ut, sammenlignet med samme tid i fjor? 

– Det føles tryggere. Vi fant ut av mye spillemessig i løpet av fjoråret, og i år er vi mange av de samme spillerne. Vi kommer i gang med å utvikle spillet vårt enda tidligere i år enn i fjor, og jeg er spent på å se resultatet av det når vi skal i gang med treningskampene, sier Heltne Nilsen. 

Brann trener i Bergen til og med torsdag 26. januar, før kursen settes mot Spania og Marbella lørdag 28. januar. Lørdag 4. februar er det klart for årets første test i treningskamp, der svenske Hammarby er motstander. 

– Vi gleder oss både til seriestart og cupkampen mot Haugesund 12. mars. Før det skal vi trene på, og få unnagjort en del treningskamper. Så skal vi komme til cupkampen full av energi, og gjøre det vi kan for å gå videre, sier Heltne Nilsen. 

Annonse fra Eliteserien: