– Ønsker å begeistre så mye at de kommer tilbake hver gang

Brann-trener Eirik Horneland er gang med forberedelsene til søndagens bortekamp mot Odd. Men han vil også poengtere at publikumet på Stadion mot Stabæk var fantastisk.

Annonse:
  • Se hele intervjuet med Eirik Horneland nederst i saken. NB! Man må ha godtatt cookies for å se intervjuet. 

– Vi må ta kamp for kamp ut året, og vi møter tøffe motstandere. Mot Odd på søndag må vi være bedre fra start av enn det vi var mot Stabæk. Spesielt de første 20 minuttene, sier Horneland. 

Brann kom under mot Stabæk, men på overtid reddet Kasper Skaanes et viktig poeng med sin scoring. 13.524 personer tok turen på Stadion, som er det høyeste tilskuertallet på Stadion siden 2019-sesongen. 

– Det var fantastisk med fullt trøkk. Vi ønsker å begeistre publikum så mye at de kommer tilbake hver gang, og fyller Stadion. 

Etter kampen sa Horneland til media at spillerne ikke taklet presset. Det har av noen blitt tolket som at man ikke ønsker masse folk på tribunene. 

– Vi ønsker virkelig at alle kommer på kampene utover høsten. Det var en ny atmosfære for spillerne, som ikke har spilt for masse folk det siste halvannet året. Nå vet vi hva som møter oss, og har blitt vant med den atmosfæren. Vi er veldig klar for å ha med oss publikum i ryggen, sier Horneland.  

Kampen mot Odd spilles på Skagerak Arena i Skien, søndag 24. oktober klokken 19.00. 

Neste hjemmekamp er Vestlandsderbyet mot Viking, torsdag 28. oktober klokken 18.00. Bli med på stemningen.


 

Annonse fra Eliteserien: