– Må finne tilbake til det vi gjorde mot Kristiansund

Kasper Skaanes reddet et viktig poeng for Brann på overtid mot Stabæk. Selv om han og laget hadde håpet på seier, var det spesielt å score foran så mange tilskuere på Stadion igjen. Søndag venter Odd borte, som den første av tre kamper på åtte dager.

Annonse:

– Det var en eksplosjon av følelser å se den gå i mål helt på slutten, sier Skaanes om scoringen sin på overtid, forrige helg. 

Brann går inn i en uke med tre kamper på åtte dager. Første hinder er Odd i Skien, søndag 24. oktober. Så venter Viking på Stadion torsdag 28. oktober, før man reiser til Oslo og møter Vålerenga søndag 31. oktober. 

– Mot Odd mener vi at vi kan ta tre poeng. Vi må finne tilbake til det vi gjorde mot Kristiansund og i første omgang borte mot Mjøndalen. Da var vi solide bakover og fikk flere gode kontringer, Skaanes. 

Bare fire dager etter kampen mot Odd er det ny kamp på Stadion, mot Viking. Mot Stabæk tok over 13.000 turen på Stadion. 

– Det var helt nydelig å ha fullt trøkk på tribunen igjen, og publikum var fantastisk. Det er synd at vi ikke presterte bedre, men jeg håper de kommer tilbake på kampene utover høsten. Vi trenger dem, sier Skaanes. 

Bli med å skape stemning i kampen mot Viking på torsdag. Billetter ligger her. 

Se intervjuet med Skaanes her. NB: Intervjuet ble gjort etter treningen på onsdag denne uken. 

 

Annonse fra Eliteserien: