– Ett av mine fineste mål

Svenn Crone scoret ett av sine fineste mål i karrieren mot Mjøndalen sist, men opplevde også å tape sin første seriekamp som Brann-spiller.

Annonse:
  • Foto: Anders Hoven/Digitalsport.

– Det er ett av mine beste mål i karrieren. Et deilig mål. Men det var kjipt at vi ikke klarte å vinne kampen, sier Svenn Crone. 

Brann gikk på sesongens første tap forrige helg, da Mjøndalen vant 3–1 på Consto Arena. Branns ene scoring var av det lekre slaget, og signert Svenn Crone. På stillingen 1–0 til Mjøndalen rullet ballen ut til Crone på 20 meter. Dansken fikk skutt med venstrefoten og ballen gikk opp i hjørnet og i mål til 1–1. 

  • Artikkelen fortsetter under videoen. 

Vil vinne resten

Selv om Brann styrte kampen, utnyttet Mjøndalen feil i Brann-forsvaret og sikret seieren. Det var Crones første tap i serien, siden han kom til Brann i vinter. 

– Vi ønsket å gå ubeseiret gjennom sesongen, men nå skjer ikke det. Nå handler det om å få en god avslutning, trene godt og vinne de tre siste kampene, sier Crone. 

Neste hinder er førstekommende mandag, 17. oktober klokken 18.00, mot Skeid. Bortekampen mot Skeid i vår ble av det dramatiske slaget. Det sto 2–2, men seks minutter på overtid ruvet Vegard Leikvoll Moberg høyest i feltet og headet inn seiersmålet. 

– Det var en vill kamp. Det burde ikke vært så spennende, men slik er fotballen noen ganger. Nå møter vi dem igjen, og de har vært gode i det siste. De har mye å spille for, men vi skal være skjerpet og angripe kampen med masse energi fra start, sier Crone. 

Med scoringen mot Mjøndalen har Svenn Crone nå 13 målpoeng denne sesongen, fra sin høyreback-posisjon. Elleve målgivende pasninger og to scoringer. Hans første scoring kom borte mot KFUM, og var av den absurde sorten: 

Annonse fra Eliteserien: