– En god test for oss

I de fire neste kampene møter Brann lag som ligger foran på tabellen. Trener Kåre Ingebrigtsen ser frem til utfordringen.

Annonse:

– Det viktigste for oss fremover er å utvikle oss videre og bli bedre på det vi skal bli gode på. Det er fire tøffe kamper som venter, og da får vi noen gode tester på om vi tør å gjøre det vi skal mot gode lag, sier Kåre Ingebrigtsen. 

Først ut er Vålerenga på bortebane på søndag klokken 20.30. Det blir den første kampen på to uker, etter at Eliteserien hadde spillefri forrige helg på grunn av landskamper. 

– Vi gleder oss. Det er et godt lag, men vi skal være på høyde med dem og går for tre poeng på vår måte. Vi skal gå offensivt til verks, sier Ingebrigtsen. 

I serierundene etter Vålerenga-kampen venter Bodø/Glimt (hjemme), Kristiansund (borte) og Molde (hjemme). Alle kampene spilles søndager, som gir en hele uke med trening mellom hver kamp. 

– Det passer oss bra. Da jeg kom inn var det kamper hele tiden, og vi måtte for det meste gå gjennom hvordan vi skal utvikle spillet vårt på video. Nå er det mer tid til å øve på treningsfeltet, både gjennom spill og øvelser, sier Ingebrigtsen. 

Kampen mot Vålerenga sendes på Eurosport Norge og Dplay søndag klokken 20.30. Fotballpuben på Stadion er også åpen fra en time før kampstart. 

Annonse fra Eliteserien: