– Det er deilig

Sportslig leder, Jimmi Nagel Jacobsen, kom ut av innreisekarantenen denne uken, og har hatt sine første arbeidsdager på Stadion. Han ser frem mot morgendagens kamp mot LSK, og er alt i gang med arbeidet inn mot det kommende overgangsvinduet.

Annonse:

– Jeg har sett frem til å komme hit og lære klubben å kjenne fra innsiden. Det er deilig å endelig være skikkelig i gang, sier Branns nye sportslige leder, etter sine to første dager på kontoret. 

Dansken ble klar som sportslig leder i slutten av mai. Men på grunn av oppsigelsestiden i sin gamle klubb Esbjerg og innreisekarantene, hadde han først denne uken sin første arbeidsdag på Stadion. 

Viktig overgangsvindu

Mandag fikk han negativt svar på koronatesten, som gjorde at han slapp ut av karantenen og kunne møte på jobb på Stadion. 

– Mens jeg var på karantenehotellet har jeg alt begynt å jobbe, samt at jeg har fått sett meg litt rundt i Bergen. Det gikk fint å være der, men det er enda bedre å nå være i gang på Stadion, sier dansken. 

Brann har fått en knalltøff sesongstart, og står med fire poeng etter de ti første kampene. 

– Min viktigste oppgaver fremover blir å støtte teamet rundt A-laget med det jeg kan gjøre, for at vi skal snu trenden vi er i. Og så kommer det et overgangsvindu som åpner 1. august. Jeg skal sørge for at vi er best mulig forberedt og vet hvilke muligheter som ligger der for oss, på de områdene vi ønsker å forsterke oss. 

– Er det økonomiske muligheter til å hente forsterkninger?

– Vi har muligheten til det. Vi skal gjøre en grundig jobb for å finne de typene som kan være de riktige løsningene for oss. Likevel er det viktigste å videreutvikle det vi har, og sørge for at vi får det beste ut av de som er her allerede. Vi har en kamp i morgen som blir viktig for å snu skuten, svarer Nagel Jacobsen. 

Kampen mot Lillestrøm blir hans første på Stadion. 

– Det gleder jeg meg veldig til. Jeg er spent, og vi ønsker sterkt å vinne.  

Annonse fra Eliteserien: