– Det blir veldig spesielt

Vito Wormgoor spiller sin siste kamp i Brann-drakten mot Viking på søndag. Dette sier kapteinen før sin avskjedskamp.

Annonse:

– Det blir veldig spesielt. Hver dag jobber man hardt sammen med lagkameratene og forbereder som vanlig, men jeg kjenner at det er noe ekstra nå. Min siste kamp for denne fantastiske klubben, med de beste supporterne i Norge. Jeg kommer til å nyte hvert sekund av kampen på søndag, sier Wormgoor til brann.no. 

Nederlenderen kom til Brann før 2017 sesongen og han har spilt 85 kamper i norske turneringer (serie og cup) og scoret elleve mål. Fem av målene har kommet denne sesongen. Han har også spilt to kvalifiseringskamper til Europa League. 

Brann og Wormgoor har ikke blitt enige om en ny kontrakt, som betyr at kampen på søndag blir hans siste. På spørsmål om hva han husker best svarer kapteinen slik: 

– Å spille i Europa med Brann har vært stort, og alle seierne vi har tatt. Men å spille foran Brann-supporterne har vært fantastisk. De har støttet oss i hver kamp, også i tunge tider. Jeg vil aldri glemme sangen de har laget til meg, og jeg kommer alltid til å ha Brann-supporterne med meg. 

I tillegg til Wormgoor er søndagens kamp også den siste til Azar Karadas. Begge vil bli hedret og takket av i minuttene før avspark. Forhåndssalget har passert 14.000 billetter, og ledige billetter finner du her

Annonse fra Eliteserien: