– Det blir en bra test for oss

Brann-kaptein Cecilie Redisch Kvamme og resten av Brann-laget møter Rosenborg på Åsane Arena lørdag, til den siste testen før Toppserien starter neste helg.

Annonse:

Foto: Vegard Grøtt, Bildbyrån.

– Det blir en bra test for oss. Vi har vært lit uheldige med oppkjøringen vår, og to treningskamper har blitt avlyst på grunn av været. Da er det bra for oss å få en siste kamp, og spesielt mot en så bra motstander som Rosenborg, sier Redisch Kvamme. 

Kampene som har blitt avlyst var mot Häcken på Marbella og Avaldsnes på Åsane Arena.

Generalprøven mot Rosenborg spilles på Åsane Arena og har avspark klokken 13.15 og for alle med partoutkort på Stemmemyren er det gratis inngang. Øvrige billetter kjøpes i døren for 50kr for voksne og 25kr for barn. 

Flere tilbake

Brann har som kjent mistet flere spillere fra fjoråret, men nye erstattere har blitt hentet inn. Siden sesongoppkjøringen startet har også flere av spillerne som har vært ute med skader, nå kommet tilbake i trening og kamp. 

– Nå er vi nesten alle tilbake, og det merker vi. Det gjør at vi kan øve mer på kamprelaterte ting på trening, og konkurransesituasjonen gjør at alle må løfte seg for å få spilletid, sier Brann-kapteinen. 

Etter månedsvis med oppkjøring gjenstår én kamp, før det på ny skal spilles om poeng i Toppserien med åpningskampen borte mot Lyn lørdag 25. mars klokken 15.00. 

– Det er alltid gøy å spille om poeng, så vi har sett frem til den datoen lenge, avslutter Redisch Kvamme. 

Annonse fra Eliteserien: