Bli med på Brann fotballfritid 2019/20

Nå kan du melde ditt barn på Branns populære fotballfritid.

Annonse:

Brann Fotballfritid (BFF) ble startet høsten 2012 og er et tilbud for fotballspillende gutter og jenter i vårt nærområde. Sportsklubben Brann ønsker å stimulere til mer aktivitet på fritiden og god påvirkning av unge fotballspillere.  

Vi inviterer gutter og jenter i 5.-7. klasse (11-13 år), fra skoler i området rundt Stadion, altså Fridalen, Haukeland, Kronstad og Slettebakken + evt. andre som når oppstart kl 14.00 etter endt skoledag. For spesielt fotballinteresserte 4. klassinger, vil vi også kunne ta inn et begrenset antall på forespørsel. 

Treninger: Tirsdager og Onsdager 14.00-16.00 på banene ved Brann Stadion. Vi åpner opp for treninger på Torsdag om det blir nok påmeldte. 

Vi starter opp fotballfritidsordningen hvert skoleår etter at skolen er i gang. Vi følger skoleruten utover året, så ingen aktivitet i skolens høst-, jule-, vinter- og påskeferier. 

(Påmeldingslenke nederst i artikkelen.)

Praktisk informasjon:


Timeplan:

  • 14.00- 14.40: Registrering/skifte, frukt og brødmåltid, leksehjelp eller annen aktivitet.
  • 14.40- 15.45: Fotballtrening, lek og aktiviteter
  • 15.45- 16.00: Nedjogg/uttøyning
  • 16.00: Utsjekking

Instruktører:
Voksne instruktører fra Brann-Akademiet og idrettsstudenter fra HIB. Minst en voksen pr. 12 deltagere.

Deltakeravgift:

  • Tre ganger i uken: kr 1100,-* pr mnd.
  • To ganger i uken: kr 800,-* pr mnd.
  • En gang i uken: kr 500,-* pr. mnd.

*I tillegg kommer en obligatorisk utstyrspakke fra Nike på kr 390,- for de som ikke har dette fra før. Deltageravgiften inkluderer trening med instruktør, samt brød/fruktmåltid før trening. 

Påmeldingsfrist: fortløpende.

For spørsmål, ta kontakt med Bartosz Deregowski på [email protected] eller mobil: 462 41 105.

Meld deg på her


Vi bruker i år systemet superinvite til påmelding og betaling for at dette skal bli enklere for både spillere, foreldre og oss i administrasjonen. Her melder du på barna og betaler med et hvilket som helst visa eller kredittkort på noen små minutter. Videre betaler/trekkes du samme sum automatisk hver måned fra det kortet du la inn:-)

Annonse fra Eliteserien: