Samarbeidspartnere i 2020

Nye og gamle samarbeidspartnere som blir med oss i 2020.

Annonse:

En ny samarbeidspartner på plass!
Vi gleder oss over å ønske Folkeuniversitetet velkommen i "Brannfamilien". De blir synlig på Brann Stadion i 2020. - Det er spesielt Brann sine gode nettverks- og relasjonsarenaer som førte til vår interesse. Videre synes vi at samfunnsansvaret som Brann viser er viktig. Her ønsker vi å være med å bidra allerede fra første sund, spesielt inn mot Brannsjansen, sier Wenche Fonneland, avdelingsleder salg, utvikling og markedsføring.

Sikkerhet først med PSS Securitas
- PSS Securitas er svært glade for fornyet samarbeidsavtale med Brann i 3 nye år, sier avdelingsleder Yngve Raad. Vi har i en årrekke hatt et gjensidig samarbeid med stor verdi for begge parter, og ser frem til å fortsette å bidra til et trygt og sikkert arrangement for publikum.

PSS Securitas trekker spesielt frem Brann sine verdier og samfunnsansvaret som utøves som viktig og riktig.

ei

Bergen Fiber sesongpartner også i 2020!
Vi i Bergen Fiber er veldig glad for å forlenge avtalen med Sportsklubben Brann.
Gjennom det strategiske samarbeidet med Sportsklubben Brann blir de en av fire sesongpartnere også i 2020.

- Gjennom dette sponsoratet har vi fått erfart det voldsomme engasjementet fotball skaper for både store og små i vår region. Sponsoratet har vært stang inn for Bergen Fiber og Altibox, og derfor ønsker vi å fortsette som samarbeidspartner, sier Tore Nyhammer, administrerende direktør i Bergen Fiber. Vi er mektig imponert over samfunnsansvaret Brann tar, dette er verdier som er svært viktig for oss. Sammen kan vi utgjøre en forskjell, avslutter Nyhammer.

Ny sesong med is i magen

På samme måte som både fotball og iskrem engasjerer, så smitter engasjement. Og det har Sportsklubben Brann gjort på iskremfabrikken på Follese. Isbjørn Is vil også i 2020 være godt synlig på Brann Stadion, og i tillegg være en viktig bidragsyter til Brann sine samfunnsprosjekt.

Vi har mye av de samme røttene som Brann her i vest, og de har vi lyst å gjødsle for videre vekst. Dette opplever vi er en naturlig del av det å være bevisst vårt samfunnsansvar her i regionen, sier Marvel Skreien Stigen, markeds- og kommunikasjonssjef i Isbjørn Is!

ei (1)

 

Annonse fra Obos-ligaen: