Erland Lie Bjørneberg og Espen Haugland

Sesong 2 av Altibox eSerien sparkes i gang på torsdag

Brann havnet i gruppe A, og skal spille gruppespillet i Altibox eSerien førstkommende torsdag fra klokken 14.00.

Annonse:

I år er det like enkelt som i fjor å følge Brann sine kamper i Altibox eSerien. 
Alle kampene i gruppen sendes gratis på dplay.no. Fra klokken 17.00 kan man også følge utvalgte kamper på Eurosport Norge. 

Se når Brann skal spille sine kamper på torsdag her

Havnet i tøff gruppe 

Brann havnet i gruppe A sammen med Jerv, Stabæk, Folkets Lag og Odd. En tøff gruppe, med blant annet tidligere Brann-spiller Anders Rasmussen som motstander. Han representerer Jerv i sesong 2 av Altibox eSerien. 

Nytt av året er at hele gruppespillet spilles på en dag. Det betyr med andre ord at Brann sin gruppe er ferdigspilt på torsdag, og vi vet allerede da hvordan ting ender i gruppen. 

Nytt av året er også at det kun er gruppevinneren som går direkte til sluttspill. Andre- og tredjeplass må ut i play-off mot andre- og tredjeplasser fra andre grupper for å komme til sluttspillet.

Spilte seedingturnering på SpillExpo i helgen

Brann-spillerne Erland Lie Bjørneberg og Espen Haugland var i helgen på SpillExpo i Lillestrøm for å spille seedingturnering foran gruppespillet i Altibox eSerien. Brann kom inn i runde to av turneringen, hvor nykommerne «Folkets lag» ble slått 5–1. I kvartfinalen var det Start som sto for tur. Der tapte Brann 3–1, og ble dermed andreseedet til trekningen av gruppene.

Start, Ranheim, Vålerenga og Jerv ble førsteseedet til gruppetrekningen. 

Her finner du mer informasjon om vår eFotball-satsing. 

 


 

Annonse fra Obos-ligaen: